16.png

Brandskåp

Brandsäkert värdeskydd

Köp ett brandskåp och få brandsäkert skydd av företagets värdesaker, viktiga dokument, oersättliga papper och hemlig information. Ett professionellt brandskåp ger effektivt brandskydd, så att risken för förlust till följd av brand reduceras i största möjligaste mån. Använd brandskåpet till förvaring av viktiga dokument och sov tryggt på natten, i vetskap om att du har skyddat företagets värdepapper optimalt. Klicka i menyn till vänster och hitta ett hållbart brandskåp till ett bra pris i vår stora produktkatalog.

Skydd i händelse av brand

Ett kassaskåp är inte detsamma som ett brandskåp. Många företag investerar i ett kassaskåp och lever i falsk trygghet, i tron att deras värdesaker nu är skyddade. Men det är inte alla kassaskåp som skyddas i händelse av brand. Flammor och högt värmetryck kan förstöra innehållet i kassaskåpet och förorsaka stora förluster. Det är därför klokt att investera i ett brandskåp istället för ett kassaskåp, eller eventuellt att komplettera det existerande kassaskåpet med ett säkerhetsgodkänt brandskåp.

Betygsätt den här artikeln
(836 röster)

Försäkringskrav

Oavsett företagets storlek och art kommer det att finnas en rad oersättliga dokument som det kan vara ödesdigert att förlora. Det kan vara kontrakt, fakturor, samarbetsavtal och så vidare. Även om företaget är effektivt stöldsäkrat kan dokumenten gå förlorade för alltid om det uppstår en brand. Ett brandskåp är därför en nödvändighet om du vill undvika stora, oersättliga förluster i företaget. Några försäkringsbolag ställer också krav på att värdesaker ska förvaras i ett brandskåp, vilket gör att det kan uppstå svårigheter med att få eventuella förluster täckta om företaget inte äger något försäkringsgodkänt brandskåp.

Köp brandskåp innan det är för sent

Vänta inte tills skadan är skedd, utan beställ ett professionellt brandskåp redan idag. Alla våra produkter är säkerhetsgodkända och lever upp till gällande föreskrifter. Du bör dock alltid kontakta ditt försäkringsbolag innan du väljer brandskåp, då det kan finnas särskilda förhållanden att ta hänsyn till. Exempelvis kan det vara nödvändigt med ett brandskåp som är särskilt utvecklat för förvaring av elektronisk data.

Utbud

Hos de stora leverantörerna av kontorsmöbler och kontorsinredning på nätet kan du välja ditt nya brandskåp från ett stort och välsorterat utbud av kvalitetsprodukter från ledande producenter på marknaden. Välj ditt brandskåp från ett sortiment med många olika storlekar, färger, priser och säkerhetsnivåer. Vilket brandskåp du bör välja beror på många olika faktorer, så som krav på rymlighet, eventuella regler från försäkringsbolaget samt behov av specialfunktioner, exempelvis extra stöldskydd. Är du tveksam gällande vilket brandskåp du bör välja kan du alltid kontakta den enskilda leverantören för personlig betjäning.

Brandskåp online

Köp ditt brandskåp online och spara både tid och pengar. Vi hoppas att du hittar det du kommer att använda hos en av våra samarbetspartners här på sidan, där alla är totalleverantörer av kontorsmöbler och inventarier till företaget, till mycket konkurrenskraftiga priser. Här på hemsidan kan du i lugn och ro kika runt bland många av deras produkter och se populära varor och aktuella erbjudanden. När du har valt ditt brandskåp kan du enkelt och säkert beställa, och många av aktörerna ser till att du får det levererat snabbt och kostnadsfritt. Köp brandskåp online, moderna kontorsmöbler till bra priser.