6.png

Barstolar

Möbler till företaget

Hör ni till de lyckliga som har en arbetsplats där det finns plats för inredning med en bar med barstolar och barbord? Ta då chansen och köp fina, nya barstolar online. Vi är experter på inredning av kontor och arbetsplatser och har ett stort utbud av barstolar av hög kvalitet. Välj mellan barstolar i klassiska nyanser och designer, eller piffa upp inredningen med barstolar i glada, iögonfallande färger och moderna designer. Vi har något för varje smak och plånbok, så besök våra samarbetspartners webbutik här på sidan och se det aktuella utbudet. Du hittar webbutiken genom att klicka på produkterna.

Kontorsinredning online

Välkommen in, här hittar du moderna, stilrena och funktionella kontorsmöbler med hög komfort. Vi är experter på företagsinredning och levererar till både kontor, verkstäder, industri, lager, butiker med mera. I vår omfattande produktkatalog hittar du allt från robusta arbetsbänkar och praktiska kontorsmöbler till stilrena konferensmöbler och eleganta barstolar. Alla produkter kan enkelt och säkert beställas direkt här på sidan, och vi levererar fraktfritt oavsett beställningens storlek.

Betygsätt den här artikeln
(814 röster)

Fina barstolar till arbetsplatsen

Försköna arbetsplatsen med fina barstolar i stilren design. Våra samarbetspartners har ett stort utbud av moderna barstolar av hög kvalitet. Välj mellan flera olika storlekar, färger och prisklasser, och sätt din personliga prägel på inredningen. Flera av våra modeller är justerbara, så att du själv kan bestämma höjden på dina barstolar. Det ger en flexibel och ergonomisk lösning, så att stolarna kan användas både vid baren, i matsalen, vid datorn och i möteslokalen. Med barstolar från de stora leverantörerna på nätet är det bara fantasin som sätter gränser.

Komfortabla arbetsstolar

En behaglig sittställning är viktigt att ha på arbetsplatsen, det gäller oavsett om det hålls möte, arbetas vid skrivbord eller om man har rast. Här hittar du ett brett utbud av ergonomiska arbetsstolar med hög komfort, så som skrivbordsstolar, matstolar, kontorsstolar och barstolar. Tack vare det omfattande sortimentet har du möjlighet att skapa precis den arbetsmiljö du vill ha. Alla våra stolar är designade med fokus på goda, sunda arbetsställningar, vilket förebygger arbetsskador och ökar både effektivitet och arbetsglädje.

Optimera arbetsmiljön

Det sociala livet har stor betydelse på en arbetsplats. En god sammanhållning och god stämning bidrar till att skapa en behaglig arbetsmiljö, där alla kan prestera på toppen av sin förmåga. Som företagsledare kan du bidra till det sociala livet genom att skapa goda fysiska förutsättningar, som lockar till kreativitet, samtal och ny inspiration. Skapa andningshål och trevliga hörnor med de fina barborden och barstolarna. Möblerna är enkla att integrera i den existerande inredningen och kan bidra med det lilla extra som får medarbetarna att känna sig hemma och att prestera på topp – varje dag.

Minskad sjukfrånvaro

Några av de vanligaste orsakerna till sjukanmälningar på arbetsplatsen är smärtor i rörelseapparaten samt så kallade vab-dagar. Sjukfrånvaro kan vara kostsam för ett företag, och det finns därför alla möjliga skäl till att göra en insats för att minska problemet. Ett enkelt men effektivt sätt att minska sjukfrånvaron är att skapa en trevlig och komfortabel arbetsmiljö med bra, ergonomiska möbler och plats för mentala pauser under arbetsdagen. En investering i barstolar, barbord eller andra moderna företagsmöbler från Altistore är således en investering i dina medarbetares välbefinnande – och i företagets ekonomi.