1.png

Arkivskåp

Håll ordning på alla papper

Håll ordning på företagets värdefulla dokument och papper med ett arkivskåp från en av de stora leverantörerna av kontorsmöbler på nätet. Vi har ett stort utbud av professionella arkivskåp som är designade för användning på arbetsplatsen. Välj mellan många olika storlekar, designer, färger och prisklasser. Vi har något för alla behov, och vi har helt säkert också det rätta arkivskåpet för er. Klicka i menyn till vänster för att se aktuella produkter och bra erbjudanden, eller kontakta oss för personlig vägledning angående köp av arkivskåp.

Arkivskåp i alla former

Ett arkivskåp kan användas till förvaring av alla typer av dokument, plakat, teckningar, skisser, mötesprotokoll, kalkyler, kontrakt, räkningar, fakturor och så vidare. Kort sagt alla papper som man vill förvara på ett säkert och organiserat sätt inom företaget. Välj mellan arkivskåp med olika bredd och höjd, med två, tre eller fyra lådor och i klassiska, eleganta färger så som vitt, svart och stål. Vårt produktsortiment omfattar både arkivskåp med mapphängare, arkivskåp med lådor och arkivskåp med luckor.

Betygsätt den här artikeln
(752 röster)

Lås in hemliga dokument

Är du trött på papper som ligger och tar upp plats, och viktiga dokument som du inte kan hitta när du ska använda dem? Då är ett arkivskåp lösningen. Med ett arkivskåp är det lätt att sortera företagets dokument så att den rätta informationen alltid finns till hands, och så att risken för oersättliga förluster minskar markant. Många av våra arkivskåp har ett inbyggt lås, vilket ger en extra säkerhet även efter arbetsdagens slut. Lås in hemliga papper i skåpet och skapa ordning i vardagen med ett professionellt och praktiskt arkivskåp.

Säkerhet och elegans

Lyft kontorsmiljön till helt nya höjder med ett stilrent arkivskåp som kombinerar funktionalitet med hög estetik. Våra arkivskåp är designade med elegans, säkerhet och användarvänlighet i fokus och passar in i varje nutida och modern kontorsmiljö där man lägger vikt på stil, effektivitet och rena linjer. Vi marknadsför uteslutande kvalitetsprodukter från erkända producenter som lever upp till nutidens krav på snygg design och hög prestanda.

Om kontorsmöbler på nätet

Många av de stora, kända aktörerna på marknaden erbjuder inredningslösningar till kontor, verkstäder, lager, arkiv, personalrum, matsalar och andra arbetslokaler. De har under flera år levererat kontorsmöbler och inventarier till företag i alla storlekar, och tagit hand om mindre eller större uppdrag för såväl offentliga företag som privatkunder. Det gör dem till en kompetent samarbetspartner och erfaren leverantör, som sätter en ära i att göra kunderna nöjda. Alla deras arkivskåp kan enkelt beställas från deras hemsida och ofta även levereras både snabbt och fraktfritt utan dyra merkostnader. Därmed kan du spara både tid och pengar om du köper ditt nya arkivskåp hos dem.

Ytterligare information

Har du frågor gällande våra arkivskåp eller andra produkter, tycker vi att du ska kontakta din utvalda leverantör. Vi är helt säkra på att deras duktiga och serviceinriktade personal kommer att bistå dig med personlig vägledning och fördjupad information. Ring redan i dag och hitta arkivskåpet du drömt om till ett mycket konkurrenskraftigt pris.