20.png

Whiteboard / Whiteboardtavlor

Ordna fångande upplägg

Whiteboardtavlor hjälper dig att leverera ditt budskap på ett fångande och visuellt sätt. Piffa upp möteslokalen eller konferensrummet med nya professionella whiteboardtavlor och gläd dig åt att kunna hålla inspirerande möten, där du kan presentera dina upplägg på bästa möjliga sätt. Här hittar du ett stort utbud av kontorsmöbler och konferensmöbler i hög kvalitet. Vi tillhandahåller uteslutande produkter från erkända producenter och kan erbjuda starka, konkurrenskraftiga priser på de bästa varorna till arbetsplatsen. Beställ din nya whiteboardtavla med tillhörande whiteboardstativ hos oss och få god kvalitet till låga priser.

Professionell konferensutrustning

Företagets möteslokal eller konferensrum ger ett viktigt förstahandsintryck till externa samarbetspartners och andra besökande. En välinredd lokal med professionell utrustning sänder en tydlig signal om professionalism och god stil. En ny, trevlig whiteboardtavla på ett tillhörande whiteboardstativ är en billig investering med stor effekt. Under era möten kommer deltagarnas blickar att riktas mot just denna tavla större delen av tiden, och det kan därför ha en avgörande betydelse i vilket skick tavlan är.

Betygsätt den här artikeln
(756 röster)

Funktionell whiteboardtavla

En sliten eller dåligt fungerande whiteboardtavla kan störa ditt upplägg och förringa mötesdeltagarnas intryck av företaget som helhet. Dessutom kan den ofta göra föredragshållaren nervös och obekväm, eftersom det är svårt att skriva, sudda ut eller på andra sätt använda tavlan optimalt. Här kan du köpa en ny, smart whiteboardtavla som fungerar som den ska. För en elegant och funktionell look kan du köpa ett tillhörande whiteboardstativ, som gör det lätt att flytta omkring tavlan efter behov och vara säker på att den alltid står optimalt, i förhållande till ljus, antalet mötesdeltagare och eventuell användning av annan utrustning som projektor, duk eller video.

Full frihet under mötet

Köp din whiteboardtavla och ditt whiteboardstativ online och välj mellan många olika modeller med eller utan hjul. Våra tavlor är enkla att använda och rengöra, och är lämpliga till alla kontor, institutioner, skolor och företag. Illustrera ditt budskap på ett enkelt, tydligt och lättförståeligt sätt som är lätt att anpassa under tiden, ifall det ställs frågor eller tas upp nya ämnen. Med en whiteboardtavla är du inte fastlåst till en bestämd dagordning, utan har full frihet att rita och berätta precis det som passar in i situationen.

Whiteboardtavla online

Vi är totalleverantörer av inredningslösningar i yrkeslivet, och har som ambition att göra våra kunders arbetsplatser så bra och välfungerande som möjligt. När du handlar hos oss får du en pålitlig, erfaren och professionell samarbetspartner, som levererar god service under alla delar av köpet. Vi har stor branscherfarenhet och har med stor framgång löst stora och små uppgifter åt företag av alla slag. Du är därför i goda händer när du väljer oss som leverantör. Klicka i menyn till vänster och välj din whiteboardtavla med tillhörande whiteboardstativ, så skickar vi fraktfritt ända till dörren.

Whiteboardtavla för dina behov

Har du frågor om produkter, eller är du osäker på hur du köper en whiteboardtavla i en webbutik, kan du alltid klicka dig vidare på en av produkterna på denna sida och kontakta sidans kundsupport för personlig service. De duktiga och trevliga medarbetarna sitter redo vid telefonerna för att besvara ditt samtal och hjälpa dig att välja den perfekta whiteboardtavlan.