7.png

Verktygstavla

Praktisk verktygstavla till företaget

Effektivisera arbetet och skapa överblick på företaget. Med en verktygstavla kan både stora och små arbetsredskap lyftas upp och systematiseras, så att det alltid är enkelt att få tag i precis den sak som skall användas. Tack vare de många krokarna, hållarna och andra smarta upphängningslösningar, är det möjligt att organisera verktygen efter individuella behov. Det är till och med möjligt att byta ut eller flytta hängarna, så att företagets verktygstavla löpande kan justeras, till exempel om ni köper nya verktyg eller får nya arbetsuppgifter.

Optimera arbetsvillkoren

Ge dina medarbetare de bästa möjliga arbetsvillkoren med en praktisk verktygstavla. En verktygstavla gör det lätt att hänga upp verktygen i ett överskådligt system vid arbetsbordet eller filbänken. Vi erbjuder ett varierat sortiment av modeller i olika storlekar och utformningar, så att du kan välja precis den lösning som bäst passar företagets aktuella behov. Klicka på en av produkterna här på sidan och beställ din verktygstavla online i webbutiken och få tillgång till ett stort utbud och attraktiva priser. En rad av våra samarbetspartners erbjuder alltid fri frakt och mycket god service, så du kan vara säker på en fin upplevelse när du handlar.

Betygsätt den här artikeln
(783 röster)

Få överblick i verkstaden

Undvik överfyllda arbetsbord, verktyg som ligger och dräller och olyckor orsakade av att saker faller på golvet eller försvinner. En verktygstavla kan effektivt förbättra arbetsmiljön i verkstaden, så alla medarbetare kan utföra sina sysslor utan förseningar eller onödiga säkerhetsrisker. Häng verktyg, arbetsredskap och vassa saker upp på er verktygstavla och gläds åt ett rent och prydligt arbetsbord samt full överblick över era verktyg.

Större arbetsglädje

En verktygstavla gör det roligare att gå till jobbet. En ren och välorganiserad verkstad utstrålar effektivitet och professionalism, vilket smittar av sig på alla som vistas på stället. Som verkstadsarbetare är man djupt beroende av sina verktyg, och det är ett rent nöje att kunna sortera och skydda dem genom att hänga upp dem på en verktygstavla, där de inte riskerar att försvinna eller gå sönder. Häng ditt favoritverktyg där det är enkelt att få tag på, och håll koll på alla småsakerna med en professionell verktygstavla.

Verktygstavla online

Köp din verktygstavla online och välj ur ett omfattande sortiment av kvalitetsprodukter speciellt utvecklade för arbetsplatsen. Vi har modeller i alla storlekar, utformningar och prisklasser, så att ni kan välja precis den verktygstavla som bäst passar era behov. Ni kan också låta er inspireras i våra leverantörers webbutik genom att klicka på produkterna här på sidan, där ni hittar samma fina produkter som i katalogen. Lägg den önskade verktygstavlan i inköpskorgen, så skickar vi den snabbt och säkert direkt till er arbetsplats.

Kompetent leverantör

Ge dina medarbetare en glad överraskning med en flott och robust verktygstavla. Klicka på de enskilda varorna för produktspecifikationer och beställ enkelt online. Har du frågor om våra produkter, eller om du är osäker på vilken verktygstavla du bör välja, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss, så står vi med glädje till tjänst med kompetent vägledning. Vi gör arbetsdagen lite roligare. Beställ din verktygstavla hos oss idag och gläd dig åt ökad arbetsglädje och effektivitet.