15.png

Arbetsstol / arbetsstolar

Bättre arbetsmiljö

Ge dina medarbetare bästa möjliga arbetsvillkor med ergonomiska arbetsstolar. Vi marknadsför uteslutande möbler av hög kvalitet, som har en positiv och effektiviserande inverkan på arbetsmiljön och arbetsinsatsen. I vårt sortiment finner du ett stort urval av olika arbetsstolar, alla designade efter de senaste rönen om anatomi och säkerhet. Klicka i menyn till vänster och hitta den bästa stolen till företaget.

Arbetsstolar för alla ändamål

Vi har hittat en rad totalleverantörer av möbler och inventarier till arbetsplatsen. I vår varukatalog finner du arbetsstolar i alla former, från kontorsstolar och mötesstolar, till matstolar, skrivbordsstolar och barstolar. Vi säljer också de populära Q4-stolarna och de eleganta Hello!-stolarna. För en platsbesparande lösning kan vi erbjuda ett stort urval av klappstolar och stapelstolar. På så sätt är det lätt att skaffa extra sittplatser, när företaget ska hålla stora möten, konferenser eller fester. Gemensamt för våra arbetsstolar är den höga kvaliteten och den genomtänkta designen, som säkrar hög komfort och en lång livstid.

Betygsätt den här artikeln
(751 röster)

Minska sjukfrånvaron

Väldigt många sjukdagar på arbetsplatsen orsakas av sjukdom eller smärta i rörelseapparaten. Dåliga eller enformiga arbetsställningar ger smärta i rygg, nacke, skuldra och knä och det leder till en onödigt hög sjukfrånvaro och risk för mer allvarliga skavanker och arbetsskador som kan resultera i längre sjukdomsperioder eller i värsta fall ersättningskrav. Lyckligtvis är det lätt att avhjälpa problemet. Med bra, ergonomiska arbetsstolar, som är anpassade till den konkreta arbetsfunktionen, kan man effektivt minska risken för arbetsskador och därmed reducera sjukfrånvaron.

Stilfulla arbetsstolar

Skapa personlighet och stil i företaget med de flotta och moderna stolarna från nätet. Vi har samlat det bästa på marknaden, så att du uppnår en attraktiv kombination av hög funktionalitet, läcker design och optimal komfort. Med våra vackra arbetsstolar kan du inreda både konferensrum, matsalar, kontor och möteslokaler med förstklassiga möbler, som utstrålar stil och elegans. Välj mellan en arbetsstol i klassiskt vitt eller svart, eller sätt extra färg på arbetsplatsen med en iögonenfallande arbetsstol i smart rött eller elegant grått. Vi har också ett stort urval av arbetsstolar i olika sorters trä.

Hög sittkomfort

Med en arbetsstol från internet uppnår du hög sittkomfort. Många av våra stolar har flera inställningsmöjligheter, vilket gör det möjligt att ändra ställning under dagen och därmed avhjälpa följderna av enformigt arbete. Det är viktigt att man har en korrekt sittställning, som passar till det arbetsmoment man utför. Vi hittar de hemsidor, som ger dig en genomtänkt lösning, oavsett vilken arbetsstol du väljer. Med till våra arbetsstolar kan du välja till olika tillbehör. Tillbehör och utrustning hittar du också i webshoppen här på sidan.

Professionell rådgivning

Gör dina medarbetare glada med nya arbetsstolar. Ta en titt hos de professionella leverantörerna av kontorsmöbler redan idag och få professionell rådgivning om vilken typ av arbetsstol du bör välja. Du kan också hämta inspiration i menyn till vänster, eller beställa en produktkatalog från den valda leverantören, de skickas ofta gratis med posten. Få större arbetsglädje och färre sjukdagar med en ergonomisk arbetsstol.