15.png

Verkstadsinventarier

System och snygghet

Håll ordning i verkstaden med professionella verkstadsinventarier. Vi visar ett stort utbud av kvalitetsprodukter, som gör det lätt att upprätthålla ordning och snygghet på arbetsplatsen, så att medarbetarna alltid kan hitta just det verktyg de behöver. I vårt sortiment av verkstadsinventarier hittar ni bland annat en lång rad praktiska stålhyllor, verktygsskåp, maskinskåp, verktygstavlor, plastlådor och mycket mera. Alla våra förvaringslösningar är av hög kvalitet och speciellt utvecklade för användning på arbetsplatsen.

Höjd säkerhetsnivå

Verkstadsinventarier kan, förutom att hålla ordning, bidra till att förbättra säkerhetsnivån på arbetsplatsen markant. Dels därför att ni undviker vassa föremål, skruvar och verktyg, som ligger och skräpar på golvet, samt farliga kemikalier som står framme, dels därför att en snygg verkstad minskar risken för olyckor, som saker som välter eller faller ned, medarbetare som springer in i varandra, och föremål som förväxlas och används fel. Med praktiska och säkerhetsgodkända verkstadsinventarier kan ni skapa en trygg, funktionell och snygg verkstad med en hög säkerhetsnivå.

Betygsätt den här artikeln
(788 röster)

Säkerhetsprodukter

För att ytterligare öka säkerheten har vi under verkstadsinventarier samlat ett urval av bra professionella säkerhetsprodukter. Här hittar ni bland annat brandsäkra avfallshinkar, dräneringsskydd, miljögolv, lyftaggregat, säkerhetsskåp för brandfarligt gods och diverse former av avskärmning. Kompromissa inte med de anställdas säkerhet, köp verkstadsinventarier och optimera arbetsmiljön med pålitliga och genomtänkta säkerhetsprodukter.

Sunda, ergonomiska arbetsförhållanden

Även de hälsomässiga arbetsförhållandena kan optimeras med verkstadsinventarier så som avlastningsmattor och ergonomiskt korrekta arbetsbord. Här visar vi ett brett sortiment av verkstadsinventarier, vars ändamål är att förbättra arbetsvillkoren. En stötabsorberande avlastningsmatta skonar medarbetarnas ben och leder under långvarigt stillastående arbete, och med vårt stora utbud av ergonomiska höj- och sänkbara skrivbord, filbord, justerbara arbetsbord och arbetsstolar kan alla erbjudas goda, sunda arbetsställningar med hög komfort.

Högre produktionsnivå

Slipp besvär och dyrt slöseri av tid som uppstår när medarbetare ska leta efter exakt det verktyg de behöver för att komma vidare med arbetet. Det är synd att lägga tid på att leta när det är rusning på arbetsplatsen, och många uppgifter som ska lösas. Med ordentliga verkstadsinventarier kan ni öka produktionsnivån markant och skapa ett bättre flyt i arbetet, till glädje för alla. Dessutom minskar ni risken för arbetsskador, olyckor och onödig sjukfrånvaro som kan uppstå till följd av fel arbetsställning, tunga lyft och olämplig hantering av farliga kemikalier. Klicka på kategorin verkstadsinventarier och låt dig inspireras av vårt stora utbud av arbetsredskap, förvaringslösningar och säkerhetsprodukter.

Köp verkstadsinventarier online

Hitta dina verkstadsinventarier och beställ dem online direkt här i webbutiken. Vi erbjuder fraktfri leverans på alla beställningar och skickar snabbt och säkert, kort efter att vi mottagit din beställning. Du kan alltid vara säker på en bra behandling. Vi ser fram emot att betjäna dig och hoppas att du kommer att få stor glädje av dina nya verkstadsinventarier.