19.png

Värdeskåp

Effektivt stöldskydd

Ett värdeskåp ger effektiv förvaring av värdeföremål, och är det mest effektiva hjälpmedlet mot stöld av lös egendom. Skydda företaget mot oersättliga förluster med ett professionellt värdeskåp. Vi har ett stort utbud av kvalitetsskåp till attraktiva priser, som kan beställas direkt från våra samarbetspartners hemsida. Alla produkter har en hög grad av säkerhet och är lämpliga för användning i företaget. Vänta inte tills skadan är skedd, utan beställ ett robust och säkerhetsgodkänt värdeskåp redan idag.

Hög säkerhet

Beroende på ert säkerhetsbehov kan ni välja mellan ett brandsäkert värdeskåp, ett värdeskåp med elektroniskt lås eller ett värdeskåp med speciellt borr- och dyrksäkrat lås. Innan ni bestämmer vilket värdeskåp ni vill köpa bör ni vara uppmärksamma på att vissa försäkringsbolag ställer särskilda stöldskyddskrav för företag. Således kan ett värdeskåp med extra hög säkerhet vara nödvändigt för att kunna få eventuell ersättning utbetald i händelse av stöld. Här rekommenderar vi att ni alltid kontaktar ert försäkringsbolag innan köp av värdeskåp.

Betygsätt den här artikeln
(776 röster)

Värdeskåp online

Få ett robust värdeskåp till ett attraktivt pris. Här är din genväg till professionell inredning och inventarier till företaget. Vi marknadsför uteslutande kvalitetsprodukter från erkända producenter som Garant och Grade. Således är du garanterad en robust och funktionell lösning, som är lämplig för användning på arbetsplatsen. Här i webbutiken kan du lätt och snabbt beställa ditt värdeskåp online. Klicka på den enskilda varan för fördjupade produktspecifikationer och priser, eller kontakta våra leverantörer för personlig betjäning och hjälp med att välja det optimala värdeskåpet.

Värdeskåp med elektroniskt lås

Klicka dig vidare här på sidan och köp ett smart och modernt värdeskåp med elektroniskt lås. Det är en idealisk lösning på ställen där du eller dina medarbetare ska ha åtkomst till innehållet flera gånger om dagen. Med ett elektroniskt värdeskåp slipper ni besvär med nycklar som ska överlämnas och som riskerar att hamna i fel händer. Du behöver bara ändra koden, så är säkerheten återupprättad på ert värdeskåp. Ett värdeskåp med elektroniskt lås öppnas vanligtvis med en fyrsiffrig kod som är lätt att komma ihåg, men ändå är tillräckligt säker för att vara i stort sett omöjlig att knäcka. Det finns möjlighet att köpa en tillhörande nyckel, om ni skulle glömma koden.

Sortiment

Köp ditt värdeskåp online och välj från en omfattande sortiment. Vi har modeller i många olika storlekar, färger och designer och med olika säkerhetsnivåer och funktioner. Se till exempel våra platsbesparande värdeskåp som monteras på väggen. Detta värdeskåp har förborrade hål och levereras med robusta monteringsbultar för en helt säker montering. Se också våra hypermoderna värdeskåp med elektroniskt tangentbord, programmerbar kod och display, och våra prisvänliga modeller med manuella lås och medföljande nycklar. Alla modeller är konstruerade i robusta material som är mycket motståndskraftiga mot inbrottsförsök.

Det rätta värdeskåpet

Är ni osäkra på vilket värdeskåp ni bör välja till företaget är ni alltid mycket välkomna att kontakta våra samarbetspartners för personlig betjäning. Våra engagerade medarbetare har stor branscherfarenhet och kan hjälpa er med att välja det lämpligaste värdeskåpet för era behov. Därmed är ni säkra på att vara optimalt stöldskyddade utan att behöva betala ett onödigt högt pris. Köp ditt professionella värdeskåp online.