2.png

Utemöbel / utemöbler

Funktionella utemöbler

Inredning av arbetsplatsen handlar inte bara om att skapa en funktionell och inbjudande innemiljö, utan också om att skapa väl fungerande ramar utomhus. Här hittar du ett stort urval av utemöbler i hög kvalitet. Vi erbjuder allt från komfortabla bänkbord, cykelställ, askkoppar, papperskorgar, dörrmattor och diverse utrustning för snöröjning. Med vårt sortiment är du väl försedd när företagets utomhusmiljö ska inredas eller renoveras. Alla utemöbler kan beställas direkt här på sidan och skickas fraktfritt.

Utemöbel till frukostrasten

Avnjut frukostrasten i den friska luften med en flott och komfortabel utemöbel. I vårt sortiment hittar du många olika bänkbord, där bordsskiva och sittplatser är kombinerade i ett. Denna lösning är både praktisk och trivsam, och den minskar effektivt risken för stolar som blir stulna eller blåser omkull i hård vind. Välj den utemöbel som bäst passar era behov och upplev glädjen med att kunna utvidga företaget med en attraktiv uteplats.

Betygsätt den här artikeln
(749 röster)

Cykelställ

Undvik cyklar som är tillfälligt uppställda runtomkring på företagets område, och ute längs husväggen, där de ger ett rörigt intryck och kan vara en olägenhet när man ska till och från området. Med ett cykelställ kan alla cyklar parkeras lätt och praktiskt på ett och samma ställe till fördel för både cyklister och besökande. Ett cykelställ är således en oumbärlig utemöbel på alla företag som besöks av cyklister, och kan kanske också inspirera fler medarbetare till att ta cykeln istället för bilen, till gagn för den generella friskhetsnivån på arbetsplatsen.

Askkopp utomhus

Det stora flertalet av moderna företag har genomfört en rökpolicy, som innebär att rökarna ska gå utomhus när de behöver ta en cigarett. För detta ändamål är en utomhusaskkopp en praktisk produkt som håller området fint, rent och fritt från slängda cigarettfimpar. Uppställningen av en askkopp utomhus kan dessutom ge en klar signal om var på området man vill att rökpauserna ska hållas. Investera i en hygienisk och praktisk produkt med synlig effekt – köp utomhusaskkoppar online.

Papperskorgar

En annan oumbärlig utemöbel är bra och rymliga soptunnor, som kan placeras på strategiska platser och därmed medverka till att en välordnad miljö och fina utomhusområden upprätthålles. I vårt stora sortiment av utemöbler finner du en lång rad av funktionella och hygieniska soptunnor speciellt utvecklade för utomhusbruk. Speciellt till offentliga verksamheter och andra ställen med många besökare, som kommer och går, är soptunnan en viktig utemöbel, som bidrar till att skapa en bra miljö för alla.

Utemöbler online

Vi har totalleverantörer av möbler och inredningslösningar för yrkeslivet, och de kan erbjuda ett stort urval av professionella utemöbler till bra priser. Oavsett om du söker en utemöbel till avfallssortering eller till sittplatser, kan du välja från ett brett och välsorterat utbud på våra leverantörers hemsidor. Beställ dina utemöbler online, lätt och snabbt, så kan du få dem levererade direkt till dörren. Få en kvalitetsmöbel till utomhusbruk till ett attraktivt pris.