9.png

Säckvagn

Billig säckvagn med fri frakt

Saknar företaget en bra och robust säckvagn? Då har du kommit till det rätta stället. Vi är totalleverantör av inventarier och arbetsutrustning för arbetslivet och kan erbjuda en professionell säckvagn online till ett bra pris. Klicka på en produkt här och du hamnar i webbutiken där du kan välja ur ett stort utbud och lätt och snabbt beställa er säckvagn online. Här får du alltid bra priser, och god kundservice. Beställ er nya säckvagn redan idag eller kontakta vår leverantör för att höra mera om vad vi kan erbjuda.

Lätt och säker transport

Med en säckvagn är det lätt att flytta lådor, säckar, gods, varor och andra svårhanterliga föremål på ett enkelt sätt, som inte belastar fraktföraren för hårt. Därmed går arbetet lättare, och arbetsskador som följer med tunga lyft, förebyggs effektivt. Här kan ni hitta en säckvagn för varje ändamål. Välj mellan en klassisk modell med en liten yta, som det är lätt att komma runt med , eller beställ en mer kapacitetstung säckvagn med en stor yta. Ni kan också välja en säckvagn med speciella funktioner, såsom en hopfällbar ram, som kan öka kapaciteten efter behov, extra stora hjul eller speciella handtag.

Betygsätt den här artikeln
(757 röster)

Säckvagn för större och mindre uppgifter

Optimera arbetsförhållandena med en säckvagn, som är noga anpassad till företaget. Här kan ni välja från en välsorterad varukatalog med många olika modeller, både när det gäller design, storlek, färg, kapacitet och särskilda funktioner. Några modeller är lämpliga för udda lyftarbete i mindre företag och butiker, medan andra är speciellt utvecklade för tyngre uppgifter i exempelvis stora magasin, lagerbyggnader, offentliga institutioner och industriföretag. Vill du vara säker på att du väljer den rätta säckvagnen, är du alltid varmt välkommen att kontakta vår leverantör för personlig service.

Specialbyggd säckvagn

Har ni speciella behov bör ni välja en säckvagn som tillmötesgår dessa behov. Det kan vara en så kallad trappmaskin, som är elektriskt styrd, och gör det möjligt att komma upp och ned i trappor utan manuella lyft. Det kan också vara en extra bred säckvagn med fyra hjul istället för två, en hopfällbar säckvagn eller en säckvagn med påmonterad säck eller lock. Oavsett era behov och önskemål, har vi helt säkert den rätta lösningen till ett attraktivt pris.

Säckvagn från 80 till 350 kilo

Hur många kilo ska företagets säckvagn kunna bära? Välj mellan många olika modeller med kapacitet på exempelvis 150, 250 eller 350 kilo. För de lättare uppgifterna kan ni välja en mindre, mer hanterbar 80 kilos säckvagn, som är lätt att köra runt och får plats även på mindre företag. Oavsett era önskemål kan vi erbjuda en bra, robust säckvagn till ett bra pris.

Säckvagn online

Genom att beställa din säckvagn online får du många attraktiva fördelar. För det första är priserna ofta lägre än i fysiska butiker, du får tillgång till ett större utbud och slipper besvär med att stå i kö, och att transportera hem varorna. När du beställer online kan du sitta i lugn och ro och bedöma möjligheterna, innan du med ganska få klick lägger din beställning här på sidan. Strax efter beställningen kommer du att få din nya säckvagn med posten, snabbt, säkert och dessutom skickar flera av våra leverantörer fraktfritt.