18.png

Stål skåp / Stålskåp

Praktisk förvaring

Stålskåp ger en praktisk, säker och prisvänlig förvaring, som är lämplig för företag, såsom lager, verkstäder, depårum och arkiv. Ett stålskåp är också lämpligt för förvaring av personliga ägodelar, på exempelvis skolor, sjukhus, i butiker, idrottshallar och kontor. Använd era stålskåp till verktyg, pärmar och kontorsartiklar, eller som ett prisvänligt alternativ till traditionella garderober. Här hittar ni ett stort urval av stålskåp online. Alla produkter är speciellt utvecklade för användning på arbetsplatser, vilket är er garanti för en kvalitetsprodukt av högsta standard.

Brandsäkert stålskåp

För förvaring av särskilt känsliga, värdefulla eller säkerhetskrävande objekt, såsom kemikalier,Här i webshoppen kan du se vårt utbud av stålskåp som kan köpas online. Är du osäker på vilken produkt du bör välja är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för personlig betjäning.

Betygsätt den här artikeln
(823 röster)
Stålskåp i många varianter Vi är totalleverantör av kontorsmöbler och verkstadsinventarier. Här på hemsidan hittar du ett brett och välsorterat utbud av förvaringslösningar som robusta stålskåp i olika storlekar. Vi har stålskåp i många olika designer med ett varierande antal hyllor. Välj exempelvis mellan ett stål skåp med enkel dörr eller dubbeldörr. Välj mellan ett lättviktskåp för småsaker eller ett rymligt skåp med hög kapacitet. Du kan också välja mellan ett stål skåp för montering på väggen, eller ett stål skåp som kan ställas fritt i rummet. Vi ger dig gärna råd om användning av verktyg, skruvar och andra relevanta tillbehör, som ger dig maximal glädje av ditt nya skåp.

Stål skåp med lås

För extra hög säkerhet kan vi rekommendera ett helsvetsat stål skåp med inbyggt lås. Ett låst stålskåp förebygger effektivt stöld och ger en säker förvaring både under och utanför arbetstiden. Här har vi prioriterat ett speciellt stort urval av låsbara stålskåp, då det är vår erfarenhet, att våra kunder blir mest tillfredsställda med en lösning som kombinerar praktisk förvaring med effektivt stöldskydd. Det betyder att du har stor valfrihet när du väljer ett stål skåp med inbyggt lås.

Billiga stålskåp online

Köp stålskåp online och slipp besvär och tråkiga extrautgifter för parkering, transport och missad arbetstid. Genom att handla i våra leverantörers webbutik slipper du den tid och det besvär, som är förenat med att köpa möbler i fysiska butiker, samtidigt som du får tillgång till ett sortiment som är långt större än i de flesta fysiska butiker. När du har valt ditt stålskåp, slipper du stå i kö vid kassan, och sedan hitta och betala för ett sätt att få den nyinköpta möbeln fraktad till företaget. Vi har leverantörer som erbjuder fri frakt på alla leveranser , vilket betyder att du får dina varor hemkörda till dörren utan några extra utgifter. Stålskåp online – lätt, bekvämt och billigt.