10.png

Stötdämpande matta

Till kontor, skolor och butiker

Förebygg arbetsskador och reducera effektivt biverkningarna av enformigt arbete med en stötdämpande matta. En stötdämpande matta är ett fantastiskt arbetsredskap för alla verksamheter, butiker, verkstäder, sjukhus, skolor och kontor, där det finns behov av avlastning för muskler och leder under stående och gående arbete. Du kan också, med fördel, investera i en stötdämpande matta för placering i entréer, showrooms, mässor, hallar, vestibuler, öppna kontorsmiljöer och lobbyer. Kort sagt alla ställen där det är hög aktivitetsnivå och därmed behov av extra hänsyn till komforten.

Alltid fri frakt

Här kan du hitta stötdämpande mattor online. Vi har ett stort urval av kvalitetsprodukter till attraktiva priser, och erbjuder alltid fri frakt, oavsett storlek på beställningen. Här i webbutiken kan du se vårt aktuella utbud och välja exakt den vara, som bäst passar dina behov och önskemål. Alla varor kommer från erkända producenter och är speciellt utvecklade för användning på arbetsplatsen. Det betyder att du alltid får en professionell produkt, där säkerhet, estetik och hygien går upp i en högre enhet.

Betygsätt den här artikeln
(777 röster)

Fördelarna med en stötdämpande matta

Det finns många fördelar med att köpa en stötdämpande matta. Våra mattor kan användas under kontorsstolen, de har en eminent stötdämpande effekt under stående arbete och är lätta att rengöra. Oavsett vilken stötdämpande matta du väljer i vår webbutik kommer du att få en produkt med en slitstark yta, och god möjlighet för avlastning av muskler och leder. Välj mellan flera olika storlekar, tjocklekar, färger och material och få en diskret och funktionell lösning anpassad efter verksamheten.

Förebygg arbetsskador

Smärtor i rörelseapparaten är en av de vanligaste orsakerna till sjukanmälningar från jobbet. Stående och gående arbete är hårt för kroppen, och därför något som alla företagsägare bör vara uppmärksamma på, för att kunna ge sina medarbetare bästa möjliga arbetsförhållanden. En stötdämpande matta är en billig investering med stor effekt. Mattan kan lätt implementeras i den existerande inredningen och ger en märkbar avlastning av anklar, knän, höfter och rygg. Därmed kan risken för arbetsskador aktivt sänkas och sjukfrånvaron hållas på ett minimum, till glädje för alla på arbetsplatsen,

Stort urval, attraktiva priser

Köp din stötdämpande matta online och få tillgång till ett stort och varierat sortiment, och priser som i de flesta fall ligger långt under priserna i fysiska butiker. Våra leverantörer är bland branschens ledande onlinehandlare och kan erbjuda ett brett urval, fri leverans och bra kundservice. Klicka på en av produkterna här på sidan och låt dig inspireras av deras varukatalog. Önskar du en fysisk katalog, skickar de det gärna med posten, snabbt och gratis.

Trygg e-handel

Att handla på nätet är i hög grad en tillitsfråga. Därför gör vi vårt yttersta för att du ska kunna känna dig trygg när du handlar online hos oss. Webshoppen på våra leverantörers sida uppdateras löpande för maximal säkerhet, och deras betalningslösning är effektivt krypterad och säkerhetsgodkänd. De har med stor framgång levererat inredningslösningar för företag av alla slag och löst både stora och små uppgifter för arbetslivet. Vi hoppas att också ert företag kommer att få glädje av våra leverantörer som kompetenta och pålitliga leverantörer av kontorsmöbler online.