13.png

Stege / stegar

Säkert arbete på höjd

Saknar du en bra, säker stege på arbetsplatsen? Här hittar du ett stort utbud av professionella stegar och tillhörande extrautrustning av högsta kvalitet. I samarbete med branschens ledande producenter erbjuder vi ett omfattande sortiment av stegar, såsom gavelstegar, trappstegar och stegar till pallhyllor. Välj mellan många olika modeller och storlekar i aluminium, glasfiber eller trä. Alla produkter kan beställas direkt från våra leverantörers webbutik och skickas till arbetsplatsen. Några av våra samarbetspartners skickar med fraktfri leverans.

Stegar för alla branscher

Vi erbjuder stegar för alla ändamål och branscher. Du hittar både stegar för hantverkare, fönsterputsare, trädgårdsmästare, lagerarbetare och sotare, samt för varuhantering i butiker, på kontor, arkiv och i depårum. Med en stege är det lätt att komma upp på höjd, utan att kompromissa med kvaliteten. Våra stegar är byggda av robusta material och har bra stabila fötter som ger optimala arbetsförhållanden. Därmed kan du tryggt skicka dina medarbetare på jobb, väl medveten om att de har den bästa möjliga utrustningen.

Betygsätt den här artikeln
(754 röster)

Stort urval, låga priser

Köp din stege online och få tillgång till ett stort utbud och bra konkurrenskraftiga priser på de bästa produkterna på marknaden. Här hittar du stegar i många olika modeller och ett brett sortiment av extra utrustning, som räcken, benskydd och praktiska skyltar, som visar vägen till brandstegen. Är du osäker på vilken stege som passar bäst för er verksamhet, sitter vårt team av fackspecialister alltid redo att hjälpa dig med att finna den rätta lösningen.

Benskydd och stegskor

Stegen står bäst på ett plant underlag. Ska du använda din stege utomhus eller på annat ojämnt underlag, bör du vara särskilt uppmärksam på stegens fötter. Beroende på underlagets art, kan det vara nödvändigt att köpa extrautrustning till din stege. Det gäller både när säkerheten ska upprätthållas, och när underlaget ska skyddas. En stege i aluminium kan till exempel vara hård mot golv av parkett och trä, och därför kan det vara bra med stegbenskydd. En stege av trä kan i gengäld vara svår att få att stå stilla på exempelvis klinkergolv, i badrummet eller köket till exempel, och därför kan det vara nödvändigt med ett set mjuka stegskor i gummi.

Optimal säkerhet

Kompromissa inte när det gäller säkerheten på arbetsplatsen. Alla stegar är säkerhetsgodkända för användning i arbetslivet, vilket betyder att de är testade av fackspecialister och lever upp till gällande säkerhetskrav. Vi har som ambition att alla våra kunder ska känna sig trygga när de arbetar på våra stegar, och därför marknadsför vi uteslutande kvalitetsprodukter som vi kan stå för. Här i webbutiken kan du hitta produktspecifikationer på de enskilda stegarna. Vill du ha ytterligare upplysningar om vilka markeringar och godkännanden de enskilda stegarna har, är du välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Underhåll

Förläng livstiden på din stege genom att regelbundet rengöra den och hålla efter skador. Stegar för yrkesbruk bör regelmässigt kontrolleras för att garantera optimal säkerhet. Se till att er nya stege alltid placeras på ett plant underlag, förvara den på ett torrt och tempererat ställe, och kom ihåg att lyfta den istället för att släpa den över underlaget. Stegar av trä bör dessutom behandlas med regelbunden slipning och oljning. Vi ser fram emot att betjäna dig, och hoppas att alla på företaget kommer att få stor glädje av den nyinköpta stegen.