3.png

Stapelstolar

Extra sittplatser efter behov

Stapelstolar gör det lätt att skaffa extra sittplatser vid behov. Det är en både platsbesparande och komfortabel lösning, som är lätt att hantera, och som garanterar att alla sitter bekvämt, utan att det tar onödig plats. Här finner du ett stort utbud av stapelstolar i hög kvalitet. Vi har specialiserat oss på professionella lösningar i arbetslivet och levererar uteslutande förstklassiga produkter, som är speciellt utvecklade för användning på arbetsplatsen. Klicka på en av produkterna här på sidan så hamnar du i våra leverantörers webbutik där du låter dig inspireras av vårt spännande sortiment av kvalitetsriktiga stapelstolar och beställer den önskade modellen, snabbt och enkelt.

Stapelstolar i många olika modeller

Här hittar ni stapelstolar i många olika utformningar, färger och prisklasser. Välj mellan stapelstolar i klassisk design och bra robusta träsorter, eller moderna stapelstolar i vackra färger såsom vitt, rött och svart. Vi marknadsför också modeller med eller utan armstöd, och modeller med eller utan stoppning, så ni får precis den sittkomfort ni önskar. Några av våra stapelstolar kan dessutom kopplas samman i rader,vilket ger en lätt och elegant uppställning.

Betygsätt den här artikeln
(770 röster)

Hög sittkomfort och platsbesparande design

Mötesdeltagarna vill sitta bekvämt. Det kan vara en utmaning för mindre företag, som inte har det nödvändiga antalet fasta sittplatser i mötesrummet eller konferenslokalen. Många tror nämligen att bra, komfortabla stolar per definition är stora, tunga och dyra. Men, så behöver det inte alls vara. Här tillhandahåller vi stapelstolar, som förenar hög sittkomfort med en enkel och platsbesparande design. Våra stapelstolar är utvecklade så att de är lätta att stapla och därmed tar minimal plats när de inte används. Faktiskt behöver stapelstolar inte ta mer plats än klappstolar, det är fråga om att välja rätt modell och att stapla stolarna korrekt efter användandet.

Enkel hantering

Stapelstolar är lätta att hantera och kan effektivt staplas så att de tar minimal plats. För extra lätt hantering rekommenderar vi att ni använder er av en så kallad stolvagn. Genom att placera era stapelstolar på en stolvagn, kan ni lätt köra dem dit de ska användas, och där enkelt ta av dem. Efter användandet ställs stolarna lätt tillbaka på vagnen och körs tillbaka. När dina stapelstolar är placerade på en vagn betyder inte vikten något för dig och dina medarbetare. De kan lätt och säkert transporteras omkring på företaget och användas vid behov.

Stapelstolar är billigast online

Köp dina stapelstolar online och få ett billigt pris på bra, robusta produkter. Att köpa stapelstolar online är lätt, snabbt och lönsamt och du får till och med beställningen skickad direkt till företaget. Hos en del av våra leverantörer får du fri frakt på alla leveranser. Det kan inte bli lättare än så. Klicka på den enskilda produkten för fördjupad information och välj exakt de stapelstolar, som bäst passar ert behov och budget.

Totalleverantör av kontorsmöbler

Våra leverantörer är totalleverantörer av kontorsmöbler och inventarier för yrkeslivet. De tillhandahåller ett stort utbud av stapelstolar, som är lämpade för användning i möteslokaler, konferensrum, kyrkor, skolor, sporthallar, församlingshus och andra ställen där det finns behov av många sittplatser med hög komfort. Beställ dina stapelstolar online i deras webbutik eller kontakta dem för att höra mer om vad de kan erbjuda.