20.png

Skärmvägg / skärmväggar / rumsavdelare

Utnyttja arbetsplatsen optimalt

Skärmväggar är ett effektivt och flexibelt sätt att avgränsa och skapa flera rum på kontoret. Därmed kan platsen utnyttjas optimalt, samtidigt som det skapas lugn omkring den enskilde medarbetaren. Här hittar du ett stort utbud av professionella skärmväggar i olika designer och material. Klicka på en av produkterna här på sidan och välj den perfekta rumsavdelaren eller skärmväggen till företaget. Vi erbjuder alltid god service och lockande priser oavsett beställningens storlek.

En rumsavdelare skärper koncentrationen

Skapa den perfekta kontorsmiljön för dina medarbetare med trevliga och praktiska skärmväggar. En skärmvägg har den stora fördelen, att den ger en känsla av att vara avskärmad, även om man sitter i en stor kontorslokal. Därmed kan en skärmvägg bidra till att skärpa koncentrationen hos den enskilde medarbetaren, och den generella arbetsmiljön kan förbättras markant. En skärmvägg eller rumsavdelare har många användningsmöjligheter och kan ställas upp omkring ett eller flera skrivbord, allt efter vilken effekt man önskar. När behov och preferenser ändras, är det lätt att flytta de uppställda skärmväggarna och skapa en ny inredning.

Betygsätt den här artikeln
(767 röster)

Reducerar stress

En öppen kontorsmiljö har många fördelar, men den kan också fungera som en stressfaktor för medarbetare som har behov av arbetsro. Här kan en rumsavdelare fungera som en både effektiv, prisvänlig och mycket flexibel lösning, som kan sättas upp efter behov. En rumsavdelare delar upp det öppna kontorslandskapet i mindre avdelningar, så att medarbetarna får en känsla av att ha ett eget personligt rum, där de inte störs av ringande telefoner, samtal och andra störningar från kollegorna. En rumsavdelare eller skärmvägg kan således effektivt reducera arbetsbesvär som huvudvärk och stress, och ha en positiv effekt på produktiviteten.

Högre arbetsglädje

Ge dina medarbetare de bästa möjliga arbetsvillkoren och få anställda som gör sitt bästa och som har en hög grad av arbetsglädje. Hög arbetsglädje minskar sjukfrånvaron och ökar produktiviteten. Dessutom skapas en fin stämning på arbetsplatsen, som har en positivt smittsam effekt på alla som vistas i lokalerna, vilket gäller både kunder, klienter och samarbetspartners. En rumsavdelare är en enkel och billig investering som ger stor effekt. Har en medarbetare behov av särskild arbetsro, kommer denne att känna sig både förstådd och tillfredsställd om man skapar de förutsättningar som behövs med hjälp av en skärmvägg eller en rumsavdelare .

Skärmvägg online

Köp dina skärmväggar online. Vi är specialister på professionella lösningar till arbetslivet och kan erbjuda en lång rad kvalitetsprodukter, som får arbetsdagen att gå lättare. Här i webbutiken hittar du ett stort utbud av praktiska skärmväggar för avdelning av kontor och konferenslokaler. Våra skärmväggar kan fås i flera olika färger, storlekar och material, och kan kombineras kors och tvärs, så att de passar in i rum av så gott som alla storlekar.

Låt dig inspireras

Klicka redan idag och lär dig mycket mer om hur du beställer en rumsavdelare eller skärmvägg online. Våra samarbetspartners engagerade och erfarna medarbetare sitter klara att besvara dina frågor, och tillmötesgå eventuella särskilda funderingar du kan ha. Du kan också titta närmare på deras webbutik där du kan låta dig inspireras och med ganska få klick beställa de skärmväggar du vill ha.