4.png

Papperskorgar

Professionella avfallslösningar

Skapa bättre hygien på arbetsplatsen med en papperskorg. Vi har ett jätteutbud av avfallsbehållare, säckstativ och praktiska redskap för källsortering. Oavsett företagets storlek och behov, har vi alltid en bra avfallslösning till ett attraktivt pris. Här i vår webbutik hittar du ett stort utbud av kvalitetsprodukter, som kan beställas online. Välj den papperskorg som bäst motsvarar dina önskemål och få den levererad direkt till dörren. Vi erbjuder fraktfri leverans på alla beställningar.

Papperskorg i optimal storlek

En papperskorg är en effektiv lösning för att hindra spridning av bakterier och främja återbruk på arbetsplatsen. För maximal effekt är det viktigt att din papperskorg är i en storlek och utformning, som är anpassad till företagets behov. Annars riskerar du att din papperskorg blir överfylld, eller står för länge innan den blir tömd, med lukt som följd. En iögonfallande design kan vara en fördel på ställen där det vistas många besökande och nya människor, så att du kan vara säker på att alla får syn på den uppställda papperskorgen.

Betygsätt den här artikeln
(741 röster)

Bättre hygien på arbetsplatsen

Kompromissa inte med kvalitet och design, när du väljer papperskorg. En otillräcklig lösning kan leda till stora hygienmässiga olägenheter och i värsta fall öka antalet sjukdagar. Alla undersökningar visar hur stor betydelse hygiennivån har när det gäller smittorisk och generellt välbefinnande. Dessutom skickar företaget en klar signal till omvärlden genom sitt sätt att hantera avfall på. Välkomna kunder, samarbetspartners och klienter till rena, inbjudande omgivningar och skapa en bättre arbetsmiljö i vardagen med en kvalitetsriktig papperskorg.

Papperskorg för alla ändamål

Välkommen in till oss, där du hittar ett stort urval av professionella avfallshållare i hög kvalitet. Välj mellan en papperskorg som kan monteras på väggen, eller som kan stå fritt i rummet. Välj en papperskorg med eller utan hjul, med eller utan lock, med eller utan pedalöppning. Välj bland ett hav av olika storlekar och färger och många olika material, såsom plast, rostfritt eller pulverlackerat stål. Några modeller är speciellt lämpade för inomhusbruk, andra för utomhusbruk, för våtrum, kök eller industri. Vårt sortiment täcker alla branscher från det lilla kontoret till stora offentliga institutioner, verkstäder och industrier.

Utomhuspapperskorg

Skona miljön med en praktisk papperskorg för utomhusbruk. Vi har många modeller, som är lämpliga att ställa på offentlig mark eller på företagets utomhusyta. I vår varukatalog hittar du allt från stora industribehållare till den mer diskreta papperskorgen , som kan placeras efter behov. När du köper en papperskorg för utomhusbruk, är den gjord i material som är speciellt motståndskraftiga mot väder och vind. Det finns dessutom möjlighet att välja en modell utrustad med ett pictogram, som uppmanar till korrekt hantering av avfall. Därmed kan en papperskorg både bidra till att skona miljön och hålla utomhusområdena inbjudande.

Papperskorg online

Här finner du avfallshantering för alla behov. Se till exempel våra rymliga papperskorgar i robust design i storlekar ända upp till 120 liter, speciellt lämpliga för den industriella miljön, såsom matsalar, storkök och livsmedelsindustrin. Se också våra papperskorgar för utomhu bruk, som ser till att utomhusytorna hålls fina och fria från skräp. Här är modeller för alla ändamål, och vi har helt säkert också den rätta papperskorgen för ert företag.