19.png

Serveringsvagn

Större rörlighet och bättre plats

Mer bordsplats, mer förvaringsplats, lättare transporter och högre effektivitet. Låter det lockande? Med en serveringsvagn kan du göra arbetet i köket både enklare och roligare. En serveringsvagn ger dig den extra plats du ofta saknar, utan att du behöver investera i en dyr ombyggnation. Använd din serveringsvagn i matsalen, i arbetsköket, på restaurangen eller i storköket och gläd dig åt större rörlighet och bättre plats. Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsvagnar till attraktiva priser. Beställ din nya serveringsvagn online här i vår webbutik, det är både lätt, snabbt och billigt, och vi erbjuder alltid fraktfri leverans oavsett storlek på beställningen.

Robusta och hygieniska vagnar

Optimera arbetsförhållandena i köket med en serveringsvagn. Tack vare den robusta, genomtänkta designen får du en smart, mobil lösning, som du kan flytta dit du vill använda den. Därmed kan köksbänken lätt utvidgas efter behov, och maten transporteras dit den ska serveras, utan att man behöver gå flera gånger. Alla våra modeller har bra, lättkörda och roterbara gummihjul, som kan användas på alla plana ytor. Ramarna är av lackerad metall, som är mycket motståndskraftigt mot slitage, och de rymliga ytorna är lätta att rengöra, för en hygienisk och användarvänlig lösning.

Betygsätt den här artikeln
(769 röster)

Enkel och snabb servering

Med en serveringsvagn kan du säkra en enkel och snabb anrättning i matsalen, cafeterian och andra matställen. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av vagnar i olika färger, alla i robust kvalitet och med en hög hygienstandard, vilket gör dem till populära val i alla större hushåll och storkök. En serveringsvagn kombinerar hög kapacitet med låg vikt, så det är både enkelt och säkert att transportera omkring även tunga anrättningar. Två av hjulen är utrustade med en broms för större säkerhet och funktionalitet. Parkera ditt serveringsbord i matsalen och kör lätt ut det igen, när det ska diskas.

Serveringsvagn online

Köp din serveringsvagn online och välj mellan en lång rad kvalitetsprodukter till bra, konkurrenskraftiga priser. Vi har noga valt ut de bästa borden på marknaden och erbjuder dem till attraktiva online priser här i vår webbutik. När du köper ett serveringsbord, är du således garanterad hög kvalitet till ett förmånligt pris. Alla våra produkter kommer från erkända producenter, speciellt utvecklade för användning på arbetsplatsen. Klicka i menyn till vänster och hitta ditt nya serveringsbord under kategorin ” kontorsmöbler”.

Lättare och roligare arbetsdag

Vi är specialister på möbler och inventarier för arbetsplatsen, och vår ambition är att få arbetsdagen att gå lättare med hjälp av de perfekta möblerna och bra, solida inventarier. Vi hoppas att du kommer låta dig inspireras på vår hemsida och att du hittar den perfekta serveringsvagnen. Har du frågor eller särskilda funderingar är du alltid välkommen att kontakta våra samarbetspartners direkt. Det gör du genom att klicka på en av produkterna här på sidan, och hitta deras kundservice. Besök deras webbutik, lägg den önskade varan i inköpskorgen och gläd dig åt en lättare och roligare arbetsdag med en smart, robust och hygienisk serveringsvagn.