16.png

Rullbord

Transport och förvaring

Ett rullbord ger extra förvarings- och arbetsplats och fungerar dessutom som ett smart hjälpmedel vid transport av mindre föremål. Vi har specialiserat oss på inventarier och inredningslösningar för arbetslivet och erbjuder ett stort urval av kvalitetsprodukter till attraktiva priser. Klicka på en av produkterna här på sidan, och du landar i våra samarbetspartners webbutik där du kan välja ett bra, stabilt rullbord bland deras många modeller, speciellt utvecklade för användning på arbetsplatsen.

Praktiskt redskap

Skapa större mobilitet och högre arbetstempo på arbetsplatsen med ett rullbord. Med ett rullbord är det lätt att flytta många föremål från punkt A till B, och man slipper att gå flera gånger. Ett rullbord är lätt att köra omkring, även i trånga utrymmen, och det fungerar som ett utmärkt avlastningsbord, som kan flyttas efter behov. Det finns, på det hela taget, otroligt många fördelar med att ha ett rullbord på arbetsplatsen. Det ger mobil förvaringsplats, är enkelt att flytta runt och kan snabbt rullas in under montagebordet när det inte används, för en platsbesparande lösning. Ett rullbord är därmed ett praktiskt redskap på alla företag där det finns behov av att flytta runt föremål och uppnå enkel tillgång till extra förvarings- och arbetsplats.

Betygsätt den här artikeln
(769 röster)

Rullbord i många varianter

Ett rullbord är ett manuellt transportmedel med hjul, och ett eller flera plana ytor för transport av gods och småsaker. Här hittar du modeller för alla ändamål och i en lång rad funktionella designer. Välj mellan ett rullbord med eller utan handtag, med en, två, tre eller flera transportytor, med skyddskant på hyllorna eller en praktisk skjutbar. Välj också mellan flera olika storlekar och former, exempelvis ett högt smalt rullbord som ger en platsbesparande lösning eller ett brett och rymligt rullbord, som ger rejäl avställningsyta.

Användningsmöjligheter

Ett rullbord kan till exempel användas som serveringsvagn, bordsvagn eller en praktisk piccolinovagn för transport av kontorsmaterial och post. Skall ditt rullbord användas i köket eller i matsalen, är det fördelaktigt med en modell i rostfritt stål, som är motståndskraftigt mot värme och fukt, och som är lätt att hålla rent. Ett rullbord som ska användas på kontoret kan till exempel vara i lackerat trä, som kombinerar en elegant look med bra, robusta material. Till lager och verkstadsbruk kan ett rullbord i metall ofta vara att föredra.

Rullbord online

Beställ ditt nya rullbord online redan idag och få det med posten kort efter beställning. Det är både lätt och billigt att handla kontorsmöbler online och du kan även titta efter om det är fri frakt hos leverantören. Hitta ditt nya rullbord under kategorin ” kontorsmöbler” och låt dig inspireras av våra många trevliga modeller i olika designer.

Kundservice

Är du osäker på vilket rullbord du ska välja, eller har du frågor gällande produkter i leverantörens webbutik så finns de alltid till hands och är redo att ge dig vägledning och hjälp. Kontakta deras kundservice via telefon eller live chat, så kommer deras duktiga och erfarna medarbetare att göra sitt yttersta för att ge dig råd och hjälpa dig att hitta det perfekta rullbordet.