1.png

Hyllor

Hyllor till arbetsplatsen

En hylla är en allsidig och oumbärlig möbel till arbetsplatsen. Skapa system på lagret eller i depån och bevara överblicken i butiken eller på kontoret. Företag i alla storlekar och branscher kan ha glädje av en bra, robust hylla för förvaring av större och mindre saker. Här visar vi ett stort och välsorterat sortiment av kvalitetsprodukter, så att du kan välja exakt den hylla som bäst passar era behov. Välj mellan en rymlig lagerhylla, en elegant bokhylla eller en slitstark varuhylla till depån eller butiken. Oavsett era önskemål har vi den perfekta hyllan till ett attraktivt pris.

System och överblick

Slipp rörighet på lagret och oöppnade lådor och varor som är staplade i oöverskådliga högar på golvet. Med en robust hylla är det lätt att hålla ordning och reda på arbetsplatsen. En stor, rymlig hylla ger möjlighet att sortera varor och föremål i precis det system som passar er bäst. Organisera varorna efter storlek, art, datum eller i alfabetisk ordning. På så sätt är det alltid lätt att hitta det som ska användas, och ni slipper försvunna varor och onödig röra som sänker arbetstempot.

Betygsätt den här artikeln
(727 röster)

Enkel städning

Med en hylla på arbetsplatsen kan alla artiklar lyftas från golvhöjd. Det ger mer plats och underlättar samtidigt städningen markant. När varor, redskap och småsaker är ordnade i system på en hylla, går det snabbt och enkelt att skura golv och hålla en hög hygiennivå. Skräphögar är rena dammagneten, och en dåligt organiserad arbetslokal kan snabbt hamna i en ond spiral, där röra och bristfällig rengöring inbördes förstärker varandra. Skapa överblick och renlighet redan idag med en praktisk hylla, som effektivt håller företaget rent, fint och prydligt.

Stort urval

Alla företag har behov av praktisk och överskådlig förvaring. En hylla är en både allsidig, elegant och flexibel lösning, som kan justeras efter behov och utnyttjas i många olika branscher. Använd en hylla som arkiv, lagerplats eller kontorsmöbel. Här visar vi modeller i många olika storlekar, material och designer. Se till exempel våra steghyllor, skåphyllor, låga hyllor och lagerhyllor. Välj mellan modeller med eller utan ben, i trä, stål eller målat laminat och med hyllantal efter behov och önskemål.

Hyllor online

Köp hylla via en av våra samarbetspartners och få en kvalitetsprodukt till ett attraktivt pris. De har noga samlat de bästa produkterna på marknaden och erbjuder dem till starka, konkurrenskraftiga priser i deras webbutik som du kan komma till genom att klicka på produkterna här på sidan. Genom att köpa din nya hylla online, kan du spara både tid och pengar. Våra samarbetspartners priser ligger i den låga sektorn, och några av dem sänder alla varor fraktfritt, varvid omkostnaderna hålls på ett absolut minimum, och du slipper obehagliga extrautgifter. Klicka på produkterna här på sidan och låt dig inspireras av deras spännande varukatalog. När du har valt den hylla du vill ha, kan du enkelt och snabbt beställa den i våra samarbetspartners webbutik.

Bra service och snabb leverans

Här hittar du totalleverantörer av inredningslösningar till kontor och arbete. Med dem som samarbetspartners är du garanterad god behandling, snabb leverans och hög servicenivå varje gång. Funderar du på vilken hylla du ska välja, eller har du frågor om hur du beställer i deras webbutik, är du alltid varmt välkommen att kontakta dem direkt, så gör de sitt bästa för att hjälpa dig.