17.png

Städvagnar

städvagnar för arbetsplatsen

städvagnar av god kvalitet underlättar arbetet och minskar effektivt risken för arbetsskador. Vi visar solida och ergonomiskt korrekta städvagnar online. Alla produkter är av hög kvalitet och speciellt utvecklade för användning på arbetsplatser. Du kan beställa din nya rengöringsvagn direkt här på sidan, så skickar vi den fraktfritt, snabbt och säkert. Optimera säkerheten och produktiviteten på arbetsplatsen redan idag med solida, funktionella och säkerhetsgodkända städvagnar.

Förebygg arbetsskador

Varje år anmäls ett stort antal arbetsskador, som uppstått i samband med rengöringsarbete. Städning är ett hårt fysiskt arbete, och därför är bra, moderna och ergonomiskt riktiga arbetsredskap såsom ordentliga städvagnar oumbärliga på alla företag. Bättre rengöringsvagn kan aktivt bidra till att begränsa de säkerhets- och hälsoskadliga påverkningar, som de anställda utsätts för under städning. Köp av nya, säkerhetsgodkända städvagnar är således en investering i medarbetarnas trivsel och ett effektivt skydd mot kostsamma sjukanmälningar och risker för ersättningskrav i samband med mera allvarliga arbetsskador.

Betygsätt den här artikeln
(711 röster)

Städvagnar för alla behov

Köp städvagnar och få större trygghet och optimerad arbetseffektivitet varje dag. Alla våra städvagnar uppfyller kraven i arbetsmiljölagstiftningen och lever upp till gällande regler om säkerhet och goda, sunda arbetsställningar. Därmed är du alltid garanterad en betryggande lösning när du handlar hos oss. Vi tillhandahåller städvagnar i många olika storlekar och designer, så att ni kan få den lösning som bäst matchar era behov och förväntningar. Välj mellan stora städvagnar med massor av smarta tillbehör och funktioner, och små, platsbesparande städvagnar, som är lätta att komma fram med även på begränsade platser.

Utrustning för städvagnar

Med till en uppsättning väl fungerande städvagnar hör förstås den rätta arsenalen av tillbehör, rengöringsmedel och rengöringsartiklar. Här ser du ett stort sortiment av extra utrustning till städvagnar, såsom hinkar, moppar, skaft, filter, svampar, hjul och mycket mer. Därmed kan ni sätta samman och utrusta era städvagnar, så att de passar precis till den enskildes behov och arbetsfunktion. Det stora utbudet av tillbehör och reservdelar kan dessutom förlänga livstiden på era städvagnar markant, eftersom det är lätt att byta ut, till exempel ett slitet hjul, eller köpa nya hygieniska plasthinkar när de gamla blivit förkalkade och svåra att rengöra.

Professionell leverantör

Med våra leverantörer av arbetsartiklar är du säker på att alltid få kvalitetsprodukter till bra, konkurrenskraftiga priser. Vi är en pålitlig och kompetent samarbetspartner, som ger hög service under alla delar av köpet, från rådgivning och försäljning, till leverans och svar på eventuella frågor därefter. Köp städvagnar hos våra leverantörer och gläd dig åt ett professionellt samarbete, där du alltid är i goda händer, och kan vara säker på att få just den vara du har beställt. Beställ dina nya städvagnar redan idag eller kontakta våra leverantörer för ytterligare information om vad de kan erbjuda dig och ditt företag.