10.png

Anslagstavla

Idéutbyte och kommunikation

Anslagstavlor är ett av de mest populära arbetsredskapen vid idéutveckling, öppen förvaring och intern kommunikation. En anslagstavla är både platsbesparande och billig i inköp, och kan användas till en uppsjö av olika ändamål. Använd anslagstavlor i konferenslokalen, personalrummet, på kontoret eller i möteslokalen, och gläd er över kreativ, praktisk och underhållande förvaring på arbetsplatsen. Här hittar du ett stort utbud av anslagstavlor för arbetslivet. Välj mellan många olika storlekar, färger, designer och material. Klicka på produkterna här på sidan och se det aktuella urvalet av kvalitetsriktiga anslagstavlor till bra, konkurrenskraftiga priser.

Minneslappar, scheman och kalendrar

Få ordning, inspiration och bättre kommunikation på arbetsplatsen med en anslagstavla. En anslagstavla kan till exempel användas till anteckningar, nycklar, minneslappar och småsaker som man vill ska vara synliga och tillgängliga i vardagen. Därutöver är en anslagstavla lämplig till de dokument som används varje dag såsom scheman, regler, vägledningar, telefonlistor, kalendrar och liknande. Tack vare sin synliga montering på väggen, säkerställer en anslagstavla att innehållet ses av så många som möjligt.

Betygsätt den här artikeln
(733 röster)

Praktisk moodboard

I kreativa branscher används anslagstavlor ofta som brainstormingverktyg eller som ett moodboard, där det kan samlas urklipp, bilder, citat och liknande. En anslagstavla kan därmed bli ett viktigt redskap i den inledande idéutvecklingen. De olika upphängningarna kan löpande bytas ut och flyttas runt, så att alla har en visuell överblick över projektet. Här hittar du ett spännande sortiment av anslagstavlor i stora storlekar, som är mycket lämpliga för idéutveckling.

Skapar god stämning

En anslagstavla kan också användas till att skapa god stämning på arbetsplatsen. Använd den till underhållning i form av citat, fotografier, skämtteckningar och tidningsurklipp, eller använd den som ett alternativ till blommor och pynt på skrivbordet. En anslagstavla kan lätt fungera som en trevlig och konstnärlig installation på kontoret, där medarbetarna kan utväxla tankar, idéer och små humorspridare. Sätt upp vackra, färgstarka bilder, torkade blommor, en kul nyckelring, vykort från kollegor som är ute och reser eller priser och hedersbevis som företaget har fått. Därmed blir en anslagstavla en personlig dekoration och en bild av företagets ansikte och stämning här och nu.

Utbud och tillbehör

I ett aktivt och ambitiöst företag kan man snabbt sakna plats på sin anslagstavla. Det kan därför ofta betala sig att investera i en stor modell eller eventuellt flera små anslagstavlor, som kan placeras i ett inspirerande system på en större vägg. Vi visar många olika anslagstavlor med antingen magnet- eller nålfunktion och i många trevliga färger som sätter extra färg på kontoret. En anslagstavla med blank yta ger dessutom möjlighet att använda post-its eller andra etiketter. Hitta din nya anslagstavla här, där du samtidigt kan hitta ett spännande utbud av extra utrustning såsom kraftiga magneter, tavelsuddar och whiteboardpennor.