10.png

Förvaringsskåp

Håll rätt på sakerna

Skapa en vacker och funktionell inredning på arbetsplatsen med ett elegant förvaringsskåp. Med ett förvaringsskåp kan du lätt hålla ordning på kontorets och verkstadens många småsaker och effektivt reducera högar, staplar och undvika oordning. Använd ditt förvaringsskåp till pärmar, kopieringspapper, pennor, suddgummin, toalettartiklar, arkivlådor och hushållsartiklar. Tack vare den strömlinjeformade designen och de bra och rymliga hyllorna har du stor möjlighet att sortera och skapa system i företagets förvaringsskåp, till glädje för alla på arbetsplatsen.

Förvaring och depå

Få enkel tillgång till det du behöver. Med ett förvaringsskåp kan alla arbetsredskap få sin egen plats, så att det går snabbt och är överskådligt för alla att finna det de behöver. Ett förvaringsskåp kan användas både till de saker som används dagligen, och som en praktisk depå för extra inköp. Därmed är det alltid lätt att fylla kopieringsapparaten när pappret eller bläcket tar slut, och att hitta den rätta pärmen och att hålla koll på bokföringen. Ett förvaringsskåp är en både flott och mycket praktisk lösning, som får vardagen att fungera lättare.

Betygsätt den här artikeln
(756 röster)

Stort urval

Köp ditt förvaringsskåp online och välj mellan ett pärlband av vackra kvalitetsprodukter. Få ett förvaringsskåp i klassisk träfärg eller ett modernt och stilfullt förvaringsskåp i en iögonfallande färg, som röd eller blå. Vi marknadsför skåp i många olika storlekar och designer, vare sig du vill ha en hög, smal modell, ett rymligt dubbelskåp eller ett platsbesparande förvaringsskåp med litet djup, som kan monteras på väggen. Gemensamt för våra skåp är den professionella looken och den kompromisslösa kvaliteten.

Förvaringsskåp i metall eller laminat

Även när det handlar om material har du stor valfrihet när du köper förvaringsskåp. Vi visar både modeller i robust, ytbehandlad metall, som är lackerade i trevliga färger, och eleganta modeller i laminat, som ger ett tidlöst och klassiskt intryck av kontoret. Du kan också välja ett modernt förvaringsskåp i vitt eller svart, som är lätt att integrera i den existerande inredningen, och som håller sig fint i åratal utan att du tröttnar på det. Oavsett din smak och dina önskningar kan vi erbjuda ett professionellt förvaringsskåp av hög kvalitet.

Flexibel lösning

Få en individuell och flexibel lösning med ett förvaringsskåp. Några skåp har avtagbara hyllor, vilket gör det lätt att inreda skåpet efter aktuella och skiftande behov. Använd höga hyllor till pärmar och arkivlådor, och låga hyllor till broschyrer, disketter och andra små föremål. Det går både lätt och snabbt att flytta runt hyllorna så att du alltid har optimal plats och överblick.

I trygga händer

Klicka på produkterna här på sidan och välj ditt favoritförvaringsskåp i våra leverantörers omfattande utbud. Alla varor kan beställas direkt från våra samarbetspartners hemsida och några av dem skickar även beställningen fraktfritt till din arbetsplats. På så sätt kan du spara både tid och pengar när du handlar. Våra samarbetspartners är pålitliga och lojala leverantörer, som alltid levererar den avtalade varan till det avtalade priset, och som gärna står till tjänst med information och vägledning efter behov. Du är med andra ord i trygga händer när du köper förvaringsskåp eller andra kontorsmöbler från dem.