11.png

Arbetsbord

Arbetsbord av hög kvalitet

Saknar du det rätta arbetsbordet till företaget? Hos de ledande leverantörerna av kontorsmöbler på nätet hittar du allt inom moderna kontorsmöbler av hög kvalitet av solida och fina material. I vårt omfattande sortiment kan du köpa inredningslösningar till alla arbetsplatser, från butiker och kontor till verkstäder och industri. Klicka i menyn till vänster och hitta det rätta arbetsbordet till ett bra pris eller kontakta oss för ytterligare information och personlig rådgivning.

Bättre arbetsställning

Ett bra arbetsbord är A och O när det gäller goda och sunda arbetsställningar, hög effektivitet och största möjliga arbetsglädje. Med ett modernt och ergonomiskt arbetsbord skonas både rygg, axlar och knän, så att arbetsskador förebyggs och sjukfrånvaron minskar. Tack vare vårt stora utbud kan du välja exakt det arbetsbord som bäst matchar företagets behov. Det kan vara ett arbetsbord med höj- och sänkfunktion, ett arbetsbord i extra hållbart material eller ett arbetsbord med extra plats till verktyg, dator eller dokument.

Betygsätt den här artikeln
(766 röster)

Nedsatt risk för arbetsskador

En god arbetsställning är viktig och därför ska ergonomin vara i fokus vid köp av nytt arbetsbord. De ledande leverantörerna av kontorsinredning säljer kontorsmöbler av hög kvalitet som är designade utifrån de senaste kunskaperna om anatomi och arbetsställningar. Med ett högkvalitativt arbetsbord ger du dina medarbetare bästa möjliga förutsättningar för att kunna arbeta stabilt och effektivt, utan att det leder till skador.

En investering i arbetsglädje

Ett ergonomiskt arbetsbord behöver inte vara dyrare än andra arbetsbord. Klicka på menyn till vänster och titta på priserna på våra många olika kontorsmöbler. Produktpriserna är mycket konkurrenskraftiga och tack vare den höga kvaliteten kan du ha glädje av ditt nya arbetsbord i många år framöver. Ett bra och gediget arbetsbord är således en långtidsinvestering, och i kombination med den minskade sjukfrånvaron kan det visa sig vara en av de bästa investeringar som företaget har gjort.

Stort utbud

Välkommen in till oss där du alltid hittar ett omfattande utbud av kvalitetsmöbler till arbetsplatsen. Vi har bord i alla storlekar, designer, material och till alla platser. Se till exempel våra arbetsbord för hantverkare, av robust högtryckslaminat, som har gott om plats för upphängning av verktyg, så att det alltid är lätt att få tag i det som behövs. Se också våra smarta arbetsbord med operationspanel, memo och display. Du hittar även ditt drömarbetsbord till kontoret som är tillverkat med vacker träfinish och med genomtänkta detaljer och funktioner, som ger extra krydda till kontorsinredningen.

Tillbehör till arbetsbord

De stora leverantörerna av kontorsmöbler på nätet erbjuder en varierad kollektion av praktiska tillbehör till ditt nya arbetsbord. I vår produktkatalog hittar du allt från benställningar och väggkonsoler till skåp, underhyllor och stödskenor. Klicka på den önskade varan och hitta fördjupad produktinformation, mått och pris. Är du tveksam när det gäller vilket tillbehör som passar till ditt nya arbetsbord är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för professionell vägledning. Korrekta tillbehör garanterar att du får maximal glädje av ditt nya arbetsbord.