18.png

Nyckelskåp

Bevara överblicken

Håll ordning på företagets nycklar med ett robust och praktiskt nyckelskåp. Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsprodukter för arbetsplatsen, som ökar både effektivitet, säkerhet och arbetsglädje. Alla varor är av hög kvalitet och kan beställas direkt från våra samarbetspartners hemsidor. Hos våra leverantörer av kontorsmöbler får du alltid ett stort utbud, attraktiva priser och några av dem har också fraktfri leverans, oavsett beställningens storlek. Klicka på en produkt här på sidan och beställ ditt nya nyckelskåp redan idag. Du hittar många olika storlekar, designer, färger och prisklasser, och vi har helt säkert också den rätta lösningen för ert företag.

Undvik borttappade nycklar

Vart är nyckeln till depårummet, firmabilen eller kopieringsapparaten? I en stressig vardag är det lätt att tappa kontrollen och förlägga de viktiga nycklarna. Det leder inte bara till irriterande förseningar, utan det kan också kosta mycket pengar med bortkomna nycklar med efterföljande låsbyte. Nycklar som ligger och dräller ökar risken för stöld och bidrar samtidigt till att sänka arbetstempot. Undvik onödigt nyckeltrassel med ett smart nyckelskåp. Ett nyckelskåp ger överblick över alla företagets nycklar, så att de alltid är lätta att hitta, och så att de inte hamnar i händerna på främlingar.

Betygsätt den här artikeln
(780 röster)

Låst nyckelskåp

För extra hög säkerhet kan vi rekommendera ett nyckelskåp med lås. Våra samarbetspartners erbjuder ett stort urval av låsbara skåp. Välj mellan mekanisk och elektronisk låsning och få större trygghet i vardagen. Med ett låsbart nyckelskåp är du säker på att de viktiga och värdefulla nycklarna förvaras säkert. Vi rekommenderar att företagets nyckelskåp både är låst under arbetstiden och utanför denna, för maximal säkerhet. Klicka på den enskilda produkten för ytterligare information, mått och priser, och gläd dig åt att uppleva de många fördelarna med att låsbart nyckelskåp.

Stort utbud

Klicka på ditt nya nyckelskåp här på sidan och välj mellan en lång rad kvalitetsprodukter från erkända producenter inrikes och utrikes. Våra leverantörer har noga valt ut de bästa produkterna på marknaden, och samlat dem i sin webbutik, så att du alltid har en enkel överblick över aktuella möjligheter. I deras omfattande sortiment hittar du allt från det klassiska vita nyckelskåpet i metall till det moderna nyckelskåpet med elektroniskt lås, och en rå svart ytbehandling. Också vad det angår storlek och mått finns det gott om möjligheter att finna en lösning som matchar era specifika önskemål och behov.

Om oss

Vi samarbetar med experter på inredningslösningar och inventarier i yrkeslivet. När du köper varor via våra samarbetspartners är du garanterad en professionell lösning med kvalitetsprodukter, som är speciellt utvecklade för användning på arbetsplatsen. Våra samarbetspartners tillhandahåller uteslutande bra, erkända märken, där slitstyrka, estetik och funktionalitet går upp i en högre nivå. Kompromissa inte med kvaliteten när du köper inventarier till företaget. Välj din trofasta och kompetenta leverantör här, och få en lösning som du kan ha glädje av i många år framöver. Klicka redan nu på produkterna här, och välj ditt favoritnyckelskåp.

Kundservice

Kontakta våra leverantörer direkt, och få reda på mycket mer om hur du kan beställa ett professionellt nyckelskåp online. Deras erfarna och vänliga medarbetare sitter klara vid telefonerna och på livechatten för att besvara dina frågor och hjälpa dig med att välja det perfekta nyckelskåpet. Med deras stora branscherfarenhet har de en god blick för vilka lösningar som matchar vilka behov, och du är därför i trygga händer när du väljer dem som leverantör.