2.png

Metallskåp

Metallskåp online

Metallskåp ger säker förvaring på arbetsplatsen. Ett metallskåp är extremt motståndskraftigt mot repor, slitage, fukt, värme och direkt vattenpåverkan och är därför lämpligt för verkstäder, industriverksamheter och i hälsosektorn. Genom att klicka på produkten här på sidan kan du köpa professionella metallskåp online till bra, konkurrenskraftiga priser. Vi har ett omfattande utbud av robusta modeller i olika storlekar, färger, designer och prisklasser. Alla varor kan beställas direkt från våra leverantörers webbutik, och några av dem skickar fraktfritt. Klicka på en av produkterna här på sidan och sök i våra samarbetspartners stora sortiment av metallskåp och kabinetter i metall och välj det skåp som passar dig bäst.

Metallskåp med lås

För extra hög säkerhet kan du välja ett låsbart metallskåp. Denna lösning rekommenderas ifall ditt metallskåp ska användas för förvaring av hälsovådliga, brandfarliga eller dyrbara föremål, såsom medicin och kemikalier. Därutöver kan ett låsbart metallskåp vara att föredra om det ska användas till personliga ägodelar, exempelvis medarbetarnas privatkläder, arbetskläder eller överdragskläder. Våra samarbetspartners har ett stort utbud av metallskåp med eller utan lås. Alla skåp är av hög kvalitet och mycket motståndskraftiga för dagligt bruk.

Betygsätt den här artikeln
(773 röster)

Användningsmöjligheter

Ett metallskåp är en både prisvänlig och robust förvaringslösning, som kan användas för många olika ändamål. Använd det som industriskåp eller arkivskåp, eller skapa kreativ inredning genom att kombinera metallskåp med hyllor och skåp av trä. För särskilt känsliga föremål bör du alltid välja ett metallskåp. Ett metallskåp kan exempelvis användas för förvaring och skydd av personlig skyddsutrustning och kemikalier, till starka rengöringsmedel eller till medicin. Metallskåp är också lämpliga som verkstadsskåp, där de ger ett robust och vattenavvisande skydd för verktyg, textilier och mindre maskiner. Slutligen kan metallskåp användas som en lättstädad, slitstark och billig förvaringslösning i garderoben, omklädningsrummet eller personalrummet.

Förvaring för verkstad, industri och våtrum

Saknar du förvaringsplats i ett rum med särskild belastning, exempelvis ett våtrum eller en verkstad med mycket damm, så kan ett metallskåp vara den perfekta lösningen. Ett metallskåp är vattenavvisande och mycket lätt att rengöra. Dessutom kan det, i motsats till exempelvis trä, motstå både hög luftfuktighet och höga temperaturer utan att ta skada. Till verkstäder, industrier och lagerbyggnader kan det därför vara fördelaktigt att välja metallskåp som förvaringslösning.

Hög kvalitet och låga priser

Här sätter vi en ära i att erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser. Det betyder att du alltid hittar bra erbjudanden på förstklassiga produkter, när du besöker oss. Vi täcker alla företagstyper och löser både stora och små uppgifter inom inredning och utrustning i yrkeslivet. Alla de metallskåp som visas är av bra märken, vars utgångspunkt ligger i genomtänkt design och noga utvalda material. Sortimentet förnyas och utvidgas löpande, så håll ett öga på oss om du vill ta del av de bästa erbjudandena.

Ta reda på mer

Har du frågor kring metallskåp eller andra produkter, kan du med fördel klicka dig vidare till en av våra samarbetspartners som står redo med information och vägledning via deras telefonkundservice och smarta live chat. Deras medarbetare har alla branscherfarenhet och kan ge dig råd, med hänsyn till vilket metallskåp du bör välja. Kontakta dem redan idag och ta reda på mycket mer om vad de kan erbjuda.