14.png

Kontorsmöbler

Billiga kontorsmöbler online

Letar du efter kvalitetsriktiga kontorsmöbler till ett bra pris? Här hittar du ett stort och välsorterat sortiment av kontorsmöbler till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har allt från kontorsstolar och skrivbord till praktiska bokhyllor och rymliga skåp. Alla varor är av bra och robust material, och i läcker design, som passar det moderna företaget. Klicka på de enskilda produkterna för att gå till produktdetaljer, mått och pris. Alla kontorsmöbler kan beställas online från våra samarbetspartners som skickar dem snabbt och (vad beträffar vissa leverantörer) fraktfritt till er arbetsplats.

Komfort och stil

Ska ni flytta till nya lokaler, eller ska det existerande kontoret fräschas upp med bättre möbler? Online hittar du kontorsmöbler till varje ändamål, oavsett företagets storlek och bransch. Alla produkter kommer från bra märken, där funktionalitet, komfort och stil bildar en högre enhet. Kombinera våra kontorsmöbler efter tycke och smak, och skapa en fin och uttrycksfull inredning till daglig glädje för alla på arbetsplatsen.

Betygsätt den här artikeln
(743 röster)

Kontorsbord

Optimera kontorsmiljön med bra, ergonomiska bord, som ger en hög sittkomfort och förebygger arbetsskador så som ryggproblem och musarm. Våra samarbetspartners har ett stort utbud av arbetsbord, så som datorbord, skrivbord, mötesbord och de populära höj- och sänkbara borden. De erbjuder också praktiska rullbord och stilfulla matbord till matsalen. För en flexibel och platsbesparande lösning kan vi rekommendera deras många fina klaffbord, som gör det enkelt att skaffa extra arbetsyta när det är nödvändigt. Klicka på en av produkterna här på sidan, och se det stora utbudet av arbetsbord i olika storlekar, designer och prisklasser.

Kontorsstolar

Bland det viktigaste när det ska köpas kontorsmöbler är bra, ergonomiska stolar som säkrar en sund arbetsställning hela dagen. Särskilt på arbetsplatser med mycket stillasittande arbete är det ett måste med kvalitetsstolar, som kan justeras efter behov, och som ger tillräckligt stöd åt ryggen. I vårt sortiment av kontorsmöbler hittar du många olika stolar av hög kvalitet. Välj mellan skrivbordsstolar, mötesstolar, kontorsstolar, barstolar, matstolar och praktiska klappstolar som kan fällas ihop efter användning.

Bokhyllor

Skapa ordning och reda på arbetsplatsen med nya smarta kontorsmöbler. Vi visar upp ett stort utbud av fina och rymliga bokhyllor i trä och stål. Hyllorna är lämpliga för förvaring av alla typer av böcker, ringpärmar, mappar och dokument, och skapar ett på samma gång elegant och användarvänligt möblemang. Se till exempel de vackra bokhyllorna i valnöt eller de råa och moderna hyllorna i borstat stål. Välj mellan många olika storlekar och designer och få precis den lösning som matchar ert behov och er stil.

Skåp och lådmöbler

Till ett välinrett kontor hör naturligvis också skåp och praktiska lådmöbler, som kan hålla ordning på de många föremål och artiklar som ska användas under loppet av en arbetsdag. Bland våra kontorsmöbler finns en lång rad fina förvaringslösningar i läckra material, som förenar hög slitstyrka och en elegant finish. Klicka på produkterna här på sidan och se exempelvis de smarta arkivskåpen, brandsäkra lådsektioner, robusta värdeskåp och praktiska nyckelskåp. Här hittar du kontorsmöbler online till bra priser.