8.png

Klädhängare / Kapphylla

Stilfull inredning

Inred elegant och praktiskt med en fin klädhängare / kapphylla. Vi är specialister på inredning av arbetsplatser och kan erbjuda ett stort och spännande utbud av möbler och inventarier, som gör arbetsmiljön både flottare och mer funktionell. I vår produktkatalog kan du hitta inspiration till modern, flexibel och användarvänlig inredning för företaget, så som en elegant klädhängare / kapphylla, som på ett smart och platsbesparande sätt håller ordning på ytterkläder, ombyteskläder, uniformer eller nycklar.

Välkomna besökare

Välkomna gäster, potentiella kunder och samarbetspartners med en fin och inbjudande garderob. Här på sidan hittar du många fina produkter till inredning av entré, ankomsthall och foajé. Sätt upp en stilfull klädhängare / kapphylla på väggen, så att företagets besökare har någonstans att hänga sina ytterkläder. En klädhängare / kapphylla är en liten, billig investering, och ändå en avgörande detalj för att besökare ska känna sig välkomna.

Betygsätt den här artikeln
(763 röster)

Håll ordning på ytterkläderna

Slipp ytterkläder, paraplyer och väskor som ligger och skräpar på arbetsplatsen. Med en robust och elegant klädhängare / kapphylla är det enkelt att hålla ordning på medarbetares och kunders ytterkläder. Sätt upp en klädhängare / kapphylla i omklädningsrummet, garderoben, personalrummet, vid huvudingången, eller vart som helst där det finns användning för en enkel och praktisk förvaringsplats. Med en klädhängare / kapphylla får ni en platsbesparande och stilfull lösning, som kan användas efter behov.

Användningsmöjligheter

En klädhängare / kapphylla är en billig och allsidig lösning som kan användas till många olika saker. Använd den till ytterkläder, ombyteskläder eller arbetskläder så som overaller, förkläden och uniformer. En klädhängare / kapphylla kan även användas som en smart och synlig förvaring av nycklar för gemensamt bruk. Slutligen kan en klädhängare / kapphylla användas till praktisk förvaring av småsaker som bör finnas nära till hands, så som handdukar, arbetshandskar, handsprit, gemensamma datortillbehör och liknande. Sist men inte minst kan en klädhängare / kapphylla vara ett fint och praktiskt inslag i köket, där den kan användas till att hänga kaffekoppar och tekoppar på, så att de alltid är lätta att komma åt.

Goda råd

Sätt din personliga prägel på den nya klädhängare / kapphyllan och gör den ännu mer funktionell. Det kan exempelvis hängas klädhängare på några av platserna, så att jackor och kavajer kan hängas upp fint. Det kan även sättas upp namnskyltar eller andra märkningar, så att man behåller ordning och system. Detta kan vara en fördelaktig lösning på större företag med många anställda och besökare, eller om flera personer delar samma utrustning. En klädhängare / kapphylla kan exempelvis markeras med klädstorlekar, avdelningsnummer eller andra relevanta beteckningar som gör det enkelt för alla att hitta det de ska använda.

klädhängare / kapphylla online

Köp en klädhängare / kapphylla online och få en kvalitetsprodukt till ett lockande pris. Alla varor kan snabbt och enkelt beställas online och skickas fraktfritt, oavsett beställningens storlek. Klicka på de enskilda produkterna för mer information, mått och priser, eller kontakta oss för personlig service. Våra samarbetspartners sätter en ära i att göra alla kunder nöjda och belåtna, och levererar alltid den avtalade varan till avtalat pris. Därmed får du en pålitlig och ansvarsfull leverantör, när du handlar hos dem. Lägg den önskade varan i inköpskorgen redan idag och gläd dig åt att motta din nya, fina klädhängare / kapphylla.