11.png

Klappstolar

Extra sittplatser på nolltid

Har ni användning för extra sittplatser till mötet, konferensen eller lunchen? Då är lösningen några fina klappstolar. Våra leverantörers klappstolar är speciellt utvecklade för användning på arbetsplatsen, vilket speglas i både design, material och sittkomfort. Använd klappstolar i matsalen, föredragssalen eller konferenslokalen och få en lösning som är både flexibel, stilfull och komfortabel. I menyn till vänster kan du klicka dig igenom vårt stora, välsorterade utbud och välja precis de klappstolar som bäst matchar era behov och önskemål.

Flexibla inredningslösningar

I en hektisk och modern verksamhet med många aktiviteter, finns det användning för en flexibel inredning som kan anpassas efter behov. Till detta syfte är klappstolar en både elegant och funktionell lösning. Klappstolar kräver väldigt lite förvaringsutrymme, exempelvis i ett förråd, lagerrum eller i en källare. Till särskilda evenemang som stormöten, föreläsningar, konferenser, fester och temadagar kan man enkelt ställa upp klappstolar efter behov och därmed skapas ett rum som är anpassat efter evenemanget och antalet deltagare.

Betygsätt den här artikeln
(721 röster)

Sitt bekvämt på en klappstol

Klappstolar finns i många olika prisklasser och kvaliteter. Kanske har du dåliga erfarenheter av klappstolar som välter, tippar, är besvärliga att fälla upp, eller som bara är obekväma att sitta på. Våra samarbetspartners har noga genomsökt marknaden och valt ut en rad kvalitetsprodukter som lever upp till de strängaste krav vad gäller ergonomi, stil och hållbarhet. Det betyder att du får en sittkomfort som till fullo motsvarar komforten hos en traditionell stol. Med klappstolar undviker du irritationsmoment och dålig komfort. Alla stolar från våra samarbetspartners är tillverkade av bra material och är specifikt utvecklade för användning på arbetsplatsen.

Klappstolar i trä, plast eller metall

Klappstolar gör inredningen till en lek. Välj mellan fina, tidlösa klappstolar av olika träsorter, prisvänliga klappstolar av hållbar plast eller moderna klappstolar av rå och stilren metall. Allt efter tycke och smak kan du få klappstolar med eller utan stoppning, armstöd och särskilt ryggstöd. Alla våra klappstolar är enkla att fälla ihop för en mobil och platsbesparande lösning. Till några av våra klappstolar är det dessutom möjligt att välja till särskilda beslag som gör det möjligt att samla stolarna i fina, jämna rader.

Klappstolar online

Köp klappstolar online och spara en hel del pengar på kontorsmöbler av hög kvalitet. Klicka på en av produkterna här på sidan och gå till våra leverantörers webbutik. Här hittar du ett brett sortiment av interiör och inredningslösningar till verkstäder, kontor, offentliga institutioner, matsalar och konferensrum. De marknadsför uteslutande produkter från erkända producenter, som är kända för att skapa goda hantverk och välgjorda designer. Därmed kan du vara säker på att få en produkt som uppfyller även de striktaste krav på god komfort och lång livstid.

Personlig rådgivning

Kontakta våra samarbetspartners direkt och ta reda på mer om hur du beställer dina klappstolar online. Ring till deras kundtjänst eller använd den smarta livechatten (om de har en sådan), där duktiga och vänliga medarbetare sitter redo att besvara dina frågor. Har du särskilda önskemål kommer de att göra sitt yttersta för att tillmötesgå dessa. Vi hoppas att du kommer att hitta precis de klappstolar du söker och ser fram emot att hjälpa dig.