3.png

Fällbord / Klaffbord

Spara dyrbar golvplats

Ett fällbord / klaffbord ger flexibilitet på arbetsplatsen. Med ett fällbord / klaffbord är det enkelt att inreda efter skiftande behov. Fäll upp det när ni behöver extra arbetsyta och spara plats efter avslutad användning. Ett fällbord / klaffbord kan snabbt fällas ihop och staplas, varpå det upptar ett minimum av plats. Våra samarbetspartners är experter på inredningslösningar till arbetslivet, och de erbjuder ett stort urval av kvalitetsprodukter som kan beställas direkt genom att klicka på produkterna här på sidan. Klicka på en produkt och beställ ett förstklassigt fällbord / klaffbord till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Större flexibilitet

Med arbetsuppgifter, projekt och aktiviteter som ständigt utvecklas kan det vara en utmaning att skapa en optimal inredning av arbetsplatsen. Detta gäller i synnerhet mindre företag med begränsad plats. En bra och funktionell lösning är ett fällbord / klaffbord som kan tas fram vid behov. Med ett robust fällbord / klaffbord är möjligheterna att anpassa mängden bordsyta inte längre något problem. På ett ögonblick kan mängden arbetsyta ökas, och efter användning kan det extra fällbord / klaffbordet enkelt och snabbt fällas ihop och ställas undan.

Betygsätt den här artikeln
(736 röster)

fällbord / klaffbord av hög kvalitet

Köp ditt fällbord / klaffbord och få en produkt som lever upp till de strängaste kraven på flott design, hög funktionalitet och sund ergonomi. Alla våra produkter håller hög kvalitet och lever upp till stränga krav på bra material, lång livstid och stabilitet, oavsett om det är ett fällbord / klaffbord eller ett fast bord. Det betyder att ett fällbord / klaffbord kan användas till arbete, utan risk att det välter, tippar eller skapar dåliga arbetsställningar.

Möbler till arbetslivet

Optimera arbetsmiljön med möbler och inventarier från våra professionella leverantörer. De är totalleverantörer inom inredningslösningar för företag och har marknadens bästa utbud av arbetsbord och arbetsstolar. Med ett fällbord / klaffbord från en av våra leverantörer av kontorsmöbler uppnås maximal flexibilitet och mobilitet, utan att man behöver kompromissa när det kommer till kvalitet, säkerhet och funktionalitet.

Användningsmöjligheter

Skapa flexibilitet på arbetsplatsen med ett fällbord / klaffbord. Våra samarbetspartners möbler kan användas på många olika sätt. Använd ett fällbord / klaffbord i en hektisk kontorsmiljö, det trendiga mötesrummet, den mobila verkstaden eller det livliga fikarummet. Ett fällbord / klaffbord har hög stabilitet och kan därför utan problem användas både på kontoret, i matsalen, i entrén och i stora gemensamma utrymmen. Kort sagt på alla ställen där det finns användning för ett stabilt extrabord till arbetet.

fällbord / klaffbord i många designer

Gläd dig åt kvalitetsmöbler som ökar arbetsglädjen varje dag. Med ett fällbord / klaffbord får du en professionell lösning av förstklassig standard. Vi samarbetar uteslutande med leverantörer av produkter från innovativa och erfarna producenter som är kända för sina solida hantverk, genomtänkta designer och noga utvalda material. I deras sortiment hittar du möbler i många olika designer och material. Se till exempel deras smarta fällbord / klaffbord med hjul, det praktiska rektangulära fällbord / klaffbordet eller det flotta och moderna ellipsformade fällbord / klaffbordet. Välj mellan trä, plast eller metall och olika robusta bordsben av exempelvis polerad aluminium eller metall.