2.png

Avlastningsmatta

Skonar ben och leder

Optimera arbetsförhållandena och få gladare medarbetare, med en stötdämpande avlastningsmatta från de ledande leverantörerna av kontorsmöbler på nätet. En avlastningsmatta bidrar till att förebygga skador och överbelastningar på arbetsplatsen, då den har en effektiv, stötdämpande effekt, som avlastar kroppen och skonar ben och leder. Produkten kan med fördel användas på arbetsplatser där det förekommer mycket stillastående arbete, exempelvis butiker, verkstäder, kontor och matsalar.

Minskad sjukfrånvaro

De stora leverantörerna av kontorsmöbler är ofta experter på möbler och inredningslösningar till arbetsplatsen. Vi prioriterar lösningar som förenar funktionalitet och säkerhet med fin design och goda, solida material. Med en avlastningsmatta från de ledande leverantörerna av kontorsmöbler från internettet kan du förbättra arbetsmiljön markant för både anställda och kunder, vilket kommer att öka arbetsglädjen, minska sjukfrånvaron och effektivt förebygga arbetsskador. På så sätt kommer investeringen att löna sig på kort sikt i form av större arbetsglädje och högre effektivitet, och på längre sikt i form av färre sjukdagar.

Betygsätt den här artikeln
(764 röster)

Rekommenderas av läkare

Skona dina medarbetare med en avlastningsmatta av hög kvalitet. Användning av avlastningsmatta rekommenderas av läkare för förebyggande av skador på leder och ben. Det har visat sig att det tjocka, stötdämpande materialet avlastar knän, fotleder, höfter och rygg under långvariga, enformiga arbetsställningar. En arbetsmatta kan placeras diskret bakom butikens expeditionsdisk, vid verkstadsbänken, eller vid köksbordet. Med andra ord på alla ställen där dina medarbetare står länge och arbetar.

Stort utbud

Välj den avlastningsmatta som bäst matchar dina behov. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud, både vad gäller färg, storlek och material. Vi har mattor till alla rum och platser, oavsett om det gäller kontor, industri, butik eller våtrum. Tack vare det stora utbudet av färger och storlekar är det möjligt att få en lösning som är både diskret och funktionell. Gemensamt för våra avlastningsmattor är att de är mycket slitstarka och håller hög kvalitet.

Avlastningsmatta till våtrum eller kontor

Klicka i menyn till vänster och hitta helt rätt avlastningsmatta. Vi marknadsför uteslutande kvalitetsprodukter som lever upp till gällande säkerhetskrav. Vi har till exempel en avlastningsmatta som är särskilt lämplig för våtrum, så som badrum, matsalar och kök. Denna matta förebygger effektivt fallolyckor tack vare den halksäkra ytan. Du hittar också en avlastningsmatta som är designad för användning på kontor, i butiker och andra platser där det förekommer mycket stillastående arbete. Denna matta kan effektivt förebygga arbetsskador som följd av enformiga arbetsställningar.

Fri frakt och snabb leverans

Gläd dina medarbetare och kunder med en praktisk och komfortabel avlastningsmatta. Vi erbjuder fri frakt, god kundservice, snabb leverans och bra, konkurrenskraftiga priser på alla produkter. Klicka på kontorinventarier i menyn till vänster och se vårt aktuella utbud av robusta och slitstarka avlastningsmattor till arbetsplatsen. Köp nu och uppnå större arbetsglädje och färre sjukdagar på ett enkelt sätt – med en avlastningsmatta.