8.png

Hängmappskåp

Hängmappskåp med fraktfri leverans

Uppnå enkelt och effektiv förvaring av företagets viktiga dokument med ett hängmappskåp. Vi visar ett urval av inventarier till arkiv och kontor till mycket konkurrenskraftiga priser. Köp ditt hängmappskåp online och få en kvalitetsprodukt med många fina och praktiska detaljer. Alla varor kan beställas genom att gå till våra samarbetspartners hemsida direkt härifrån sidan. Några av dem erbjuder fraktfri leverans, alla erbjuder professionell rådgivning och god service. Klicka dig vidare från produkterna här på sidan och beställ ett fint och praktiskt hängmappskåp till arbetsplatsen.

Överblick över viktiga dokument

Ett traditionellt hängmappskåp är fortfarande den metod som de flesta företag föredrar för förvaring av viktiga papper och dokument. Med ett hängmappskåp är det enkelt att få en överblick över exempelvis bilagor, fakturor, kontrakt, samarbetsavtal, räkningar, kvitton och försäkringspapper. Dokumenten kan exempelvis sorteras alfabetiskt, efter datum eller efter ämne. Det finns många användningsmöjligheter, och ni kan löpande anpassa systemet efter önskemål och behov.

Betygsätt den här artikeln
(751 röster)

Stöldsäkert hängmappskåp

Köp ett hängmappskåp och få en modern och stilren möbel som smälter in naturligt i den existerande kontorsmiljön. De många genomtänkta detaljerna gör våra leverantörers hängmappskåp till en flexibel och praktisk lösning, som skapar ett system för sakerna på ett enkelt och elegant sätt. För extra hög säkerhet kan du välja ett hängmappskåp som går att låsa. Denna lösning är särskilt lämplig för hemliga papper och dokument, som kan utgöra ett värde för andra än bara ert företag. Med ett låst hängmappskåp får man effektivt stöldskydd både på och efter arbetstid.

Hängmappskåp i trä eller metall

Är du trött på papper som ligger och skräpar, och viktiga dokument som inte går att hitta när de ska användas? Lösningen är ett hängmappskåp. Med ett hängmappskåp kan alla papper samlas på ett ställe, så att de alltid finns till hands, och så att risken för oersättliga förluster minskar markant. Vi erbjuder modeller i många olika storlekar, designer och material. Välj mellan ett robust hängmappskåp i metall eller ett elegant hängmappskåp i trä. Vi marknadsför både enkel- och dubbelskåp med 2, 3 eller 4 fack. För en exklusiv totallösning kan vi erbjuda ett professionellt hängmappskåp med både facksäkring, centrallås och vippluckor.

Stort utbud

Beställ ett hängmappskåp och välj från ett omfattande sortiment av vackra och kvalitetsriktiga produkter. Våra samarbetspartners marknadsför allt från prisvänliga standardmodeller till exklusiva skåp, som i både färg och design utstrålar stil och elegans. Använd standardmodellerna i förrådet och de eleganta modellerna som ett närarkiv i kontorsmiljön, där man önskar en lösning som förenar funktionalitet och estetik. Oavsett behov och budget har våra samarbetspartners helt rätt hängmappskåp till rätt pris.

Professionell rådgivning

Funderar du på vilket hängmappskåp du bör välja är du varmt välkommen att kontakta våra samarbetspartners, så kommer deras duktiga och erfarna medarbetare stå till tjänst med personlig vägledning och fördjupad produktinformation. Ring till deras kundservice på telefon eller utnyttja deras smarta live chat, där det sitter kompetent personal som är redo att hjälpa dig. Kontakta dem redan idag och gläd dig åt att motta ditt nya hängmappskåp.