17.png

Garderobskåp

Kontorsmöbler online

Köp garderobskåp online och få kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har ett stort utbud av kontorsmöbler, utrustning, verkstadsinventarier och annan inredning som gör din arbetsplats bättre. Hos oss kan du göra en bra affär på allt från konferensmöbler och garderobskåp till lagerhyllor och arbetsmaskiner till industriverksamheten. Alla varor kan beställas direkt här på sidan och levereras fraktfritt.

Nedsatt stöldrisk

Är du trött på kläder som ligger och skräpar på arbetsplatsen, saker som försvinner och blöta jackor som hänger och droppar på golvet? Med de fina och rymliga garderobskåpen som du kan köpa online är det enkelt att hålla ordning på arbetsplatsen. Ge varje medarbetare ett låsbart garderobskåp, så att alla har ett praktiskt och stöldsäkert utrymme för personliga ägodelar, ombyteskläder och ytterkläder. Därmed kan risken för stöld minskas markant, samtidigt som man skapar ordning och reda på arbetsplatsen. De anställda kommer att uppskatta att få ett personligt utrymme där de kan förvara ägodelar även efter arbetsdagens slut.

Betygsätt den här artikeln
(725 röster)

Praktisk förvaringsplats

På många arbetsplatser används olika klädombyten och arbetskläder under dagens lopp. Det kan vara förkläden, uniformer, overaller eller ytterkläder för utomhusarbete. Med ett garderobskåp från en av våra samarbetspartners är det lätt att hålla ordning på medarbetarnas kläder. Ett garderobskåp kan fungera som förvaringsplats för medarbetarnas egna kläder under arbetsdagen och dessutom erbjuda ett säkert ställe för personliga ägodelar som till exempel nycklar, telefon och plånbok. Dessutom kan man förvara skor och rena ombyteskläder, så att medarbetarna alltid är lämpligt klädda, och så att kläderna inte hamnar fel och tappas bort vid städning.

Garderobskåp till varje behov

Ett garderobskåp kan användas på många sätt. Vissa medarbetare har användning för en plats där de kan hänga upp blöta arbetskläder och låta dem torka, medan andra vill ha en plats där de kan förvara varma ytterkläder och ombyteskläder över natten. Behoven kan variera mycket från företag till företag. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av garderobskåp i varierande storlekar, material och designer. Vi har både garderobskåp till den lilla arbetsplatsen med begränsat utrymme, och till det stora företaget med många anställda och ett stort förvaringsbehov. Gemensamt för våra garderobskåp är den höga kvaliteten, den genomtänkta designen och de robusta materialen.

Till personalrummet eller omklädningsrummet

Oavsett verksamhetens art kan ni ha stor glädje av nya, fina garderobskåp med god förvaringsplats. Använd dem i personalrummet, badrummet, garderoben, omklädningsrummet eller vart som helst, där det finns plats och behov. Vi har garderobskåp i många olika stilar och material, oavsett om ni vill ha ett vattenavvisande garderobskåp till våtrummet eller ett stilrent garderobskåp till kontorsmiljön.

Hyllor, klädstång eller lådor

Även när det gäller det invändiga i våra garderobskåp finns det stora möjligheter att välja en individuell lösning. Välj mellan ett garderobskäp med hyllor, klädstång, lådor eller en kombination av alla tre. Välj mellan höga och smala garderobskåp, som kan stå sida vid sida eller breda och låga garderobskåp som kan staplas. Kika in i webbutiken här på sidan och hitta din favorit bland garderobskåpen.