3.png

Fotstöd

Fotstöd online

Skona länd och rygg med ett ergonomiskt fotstöd till kontoret. Våra samarbetspartners här på sidan är specialister på möbler, inventarier och inredningslösningar till arbetslivet, och vi har ett brett utbud av kvalitetsprodukter, som kan beställas direkt här på sidan. Med ett fotstöd får du en professionell lösning med tydlig verkan. Alla våra produkter är utvecklade med de senaste rönen om anatomi och arbetsställningar som utgångspunkt, och speciellt designade för användning på arbetsplatsen. Välj ditt nya fotstöd i menyn till vänster och lägg den i korgen, så skickar vi snabbt och fraktfritt.

Undvik ryggproblem

Klagar dina medarbetare på att de får ont i ryggen av att sitta vid sina datorer och arbeta? Då är det dags att se över arbetsställningen. Ett fotstöd är speciellt bra för personer med ryggproblem, men är också fördelaktigt i samband med smärtor i knä, smalben och höfter samt vid domningskänslor i fötter och ben. Med ett fotstöd uppnås en sund arbetsställning, där ben och rygg kan slappna av bättre under arbetet. Dessutom ger ett fotstöd möjlighet att byta ställning under dagens lopp, vilket är ett av de bästa sätten att förebygga följderna av stillasittande kontorsarbete.

Betygsätt den här artikeln
(778 röster)

Fotstöd till kontoret

Köp ditt nya fotstöd hos en av våra samarbetspartners och välj bland ett stort utbud av robusta och eleganta varianter. De marknadsför modeller i många olika storlekar, utformningar och prisklasser. Välj till exempel ett fotstöd med justerbar platta, ett fotstöd med extra stort underlag för större skostorlekar eller det moderna fotstödet ”Turn”, som gör det möjligt att gunga med fötterna under arbetet och därmed uppnå bättre blodcirkulation i benen. I deras utbud hittar du modeller för varje behov, och de har helt säkert även det rätta fortstödet för er.

Ergonomisk arbetsställning

Ett fotstöd kan ha stor effekt på hur man sitter i sin kontorsstol. Den sörjer för en sundare arbetsställning, där spänningar i kroppen effektivt minskas, i och med att musklerna får möjlighet att slappna av mer. Ett fotstöd kan ställas in och vinklas, så att man sitter behagligt och ergonomiskt riktigt. Därmed uppnås en betydligt bättre sittställning, där huvudvärk, spänningar i nacken och ryggproblem effektivt förebyggs och i många fall kan undvikas helt. Ett fotstöd är således ett enkelt hjälpmedel för att förbättra ergonomin i det dagliga kontorsarbetet.

Färre sjukdagar

Vänta inte tills skadan är skedd, och dina bästa medarbetare måste gå hem med ont i ryggen. Skapa en bättre arbetsmiljö redan idag och få glada anställda med färre sjukdagar. Här hittar du allt du behöver för att förbättra inredningen på arbetsplatsen. Klicka på en av produkterna som visas här på sidan så kommer du direkt till en av våra ledande leverantörer av kontorsmöbler. Genom att klicka på de enskilda produkterna kan du se produktspecifikationer och priser. Alla varor kan beställas direkt från deras sida, varefter (utvalda leverantörer) skickar fraktfritt till dig (detta kan du ta reda på, på den enskilda leverantörerns hemsida).

Kundservice

Har du frågor kring våra produkter, eller om hur du ställer in ditt fotstöd korrekt, är du välkommen att kontakta våra leverantörers kundservice för information och vägledning. Du kan också använda deras live chat, om de har en sådan, där duktiga och vänliga medarbetare sitter redo att hjälpa dig. Ring, skriv eller beställ redan idag och gläd dig till att motta ditt nya fotstöd.