1.png

Elefantfot

Optimera effektivitet och säkerhet

Få enkel och säker tillgång till varor och redskap som är placerade på höga hyllor, med hjälp av en praktisk elefantfot. Med en professionell elefantfot uppnås en bättre arbetsställning, och risken för fall reduceras markant. En elefantfot kan också användas som pall och ger således två smarta arbetsverktyg i ett. Optimera säkerheten och arbetseffektiviteten på företaget med en robust elefantfot. Beställ och betala direkt här på hemsidan, så skickar vi fraktfritt, snabbt och säkert.

Undvik arbetsplatsolyckor

Med en elefantfot kan arbetstempot ökas utan att det går ut över säkerheten. En elefantfot är en rund pall med hjul, som automatiskt låser sig när man kliver upp på den. Därmed undviker man arbetsplatsolyckor, i motsats till användning av instabila stolar och taburetter som enkelt kan välta under medarbetarna. En elefantfot ger ett bra, robust underlag som gör det både tryggt och behagligt att arbeta. Ovansidan är förstärkt med ett halksäkert material som förbättrar säkerheten ytterligare.

Betygsätt den här artikeln
(830 röster)

Därför behöver ni en elefantfot

Det finns många fördelar med att använda en elefantfot på arbetsplatsen. Den är ett diskret och prisvärt redskap med många användningsområden. Använd den i verkstaden, i förrådet, butiken, lagerbyggnaden eller kontoret och uppnå sunda arbetsställningar, hög säkerhet och ökad effektivitet. En elefantfot ger en stabil yta att stå på, den är lätt att flytta och gör det enkelt att hantera varor på besvärlig arbetshöjd, så att felaktiga och onödiga lyft kan undvikas. Köp din elefantfot och välj mellan flera olika höjder och material.

Användningsområden

En elefantfot kan användas till att stå på när man ska hantera varor som är högt placerade, oavsett om de ska ställas upp, tas ner eller sorteras. Dessutom kan en elefantfot användas till att sitta på, när de nedersta hyllorna ska rengöras eller fyllas på med varor. En elefantfot är således ett oumbärligt redskap på lager, i butiker, förråd och alla rum som används till förvaring. Tack vare de monterade hjulen är en elefantfot enkel att flytta omkring så att den kan användas precis där man behöver den.

Bättre arbetsställning

Fysiskt arbete är hårt för kroppen, och många lyft eller hukande ställningar ökar risken för arbetsskador och sjukanmälningar på grund av smärtor i rörelseapparaten. Ge dina medarbetare bästa tänkbara arbetsförhållanden och minskad aktiv sjukfrånvaro, enkelt och billigt. En elefantfot är en investering i medarbetarnas trivsel och hälsa. Det är en liten investering med stor effekt, som redan från dag ett kommer att öka både arbetsglädje och produktivitet. Med en elefantfot kan man undvika långvariga knäliggande eller hukande ställningar samt höga och tunga lyft över axelhöjd. Därmed uppnås mycket bättre arbetsställningar dagen igenom.

Goda råd

Få största möjliga glädje av er nya elefantfot genom att följa dessa enkla råd: Se till att er elefantfot har rätt höjd i förhållande till de medarbetare som ska använda den. Undvik hantering av mycket tunga varor. Placera elefantfoten på ett plant och stabilt underlag och undvik långvarigt stående arbete på den. Läs bruksanvisningen för användning och underhåll er elefantfot enligt anvisningarna. Med dessa enkla riktlinjer uppnår ni god och säker användning, och er elefantfot kommer att bli företagets nya bästa vän för lång tid framöver.