9.png

Datorupphängning / upphängning till dator

Välfungerande arbetsmiljö

Med en datorupphängning kan man uppnå en välstädad och välfungerande arbetsmiljö med fokus på system, plats och ordning. Vi levererar praktiska, robusta och eleganta datorupphängningar till företag i alla storleksklasser. Använd våra upphängningar till datorer på företaget, institutionen, på verkstaden eller i butiken och gläd dig åt ett fint resultat som får vardagen att flyta på lättare. Alla våra datorupphängningar kan beställas direkt här på hemsidan, vilket är både billigt, enkelt och snabbt.

Liten investering, stor effekt

Datorupphängningar skapar ordning på arbetsplatsen och underlättar städningen. Med en datorupphängning kan du enkelt och säkert lyfta upp din pc från golvet och sätta fast den under bordsskivan för en diskret och praktisk förvaring. Allt fler arbetsplatser väljer att investera i datorupphängningar, så att deras medarbetares arbetsplatser blir mer funktionella, ergonomiskt riktiga och rengöringsvänliga. En upphängning till datorn är en liten investering med stor effekt.

Betygsätt den här artikeln
(739 röster)

Upphängning till dator

En hårddisk som står på skrivbordet tar onödigt stor plats, medan en hårddisk som är placerad på golvet utsätts för damm och smuts. Lösningen är en datorupphängning som gör det möjligt att montera hårddisken på en ställning under bordsskivan. Det är också möjligt att få en datorupphängning för uppsättning på väggen, vilket är en fördelaktig lösning om man har arbetsbordet placerat bredvid väggen, och det därför inte finns tillräckligt med plats vid sidan av bordet. Här hittar du upphängningar till datorn i många olika varianter, så att du kan välja den lösning som passar bäst till ert företag.

Flexibla lösningar

Om du varken vill ha din datorupphängning på väggen eller under bordsskivan kan du välja en lösning där hårddisken sätts fast på bordsbenet. Det är exempelvis fördelaktigt om det sitter många medarbetare på samma kontor, då hårddiskarna samlas parvis och därmed skapar mer benplats. Antingen kan du välja en datorupphängning med glidskenor eller med spännen som gör det möjligt att spänna fast hårddisken så att den står säkert och ändå kan dras ut enkelt när det ska göras rent under bordet.

Datorupphängning online

Här har vi noga genomsökt utbudet av upphängning till datorer och valt ut de bästa lösningarna. Därför hittar du uteslutande goda, solida kvalitetsprodukter här i våra samarbetspartners webbutik. Alla deras datorupphängningar har en stilren och minimalistisk design som ser till att de enkelt och diskret smälter in i den existerande kontorsinredningen.

Inredningslösningar till arbetsplatsen

Ett flertal av de stora aktörerna på marknaden är totalleverantörer av inredningslösningar till arbetsplatsen. I deras webbutik hittar du allt inom kontorsmöbler, förvaring och verkstadsinventarier. De tar hand om större och mindre uppdrag från företag av olika typer och levererar alltid den avtalade produkten till avtalat pris. Köp datorupphängning hos en av våra ledande leverantörer av kontorsmöbler och kontorsinredning och få en pålitlig och kompetent leverantör med kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser. Har du frågor gällande deras produkter, eller är du tveksam när det gäller vilken datorupphängning du bör välja, är du alltid varmt välkommen att kontakta dem direkt. De gör då sitt yttersta för att hjälpa dig och tillmötesgå eventuella specialförfrågningar.