13.png

Datorbord

Datorbord online

Köp datorbord online hos din totalleverantör av kontorsmöbler och inredningslösningar till företaget. Här på sidan kan du välja mellan en lång rad kvalitetsmöbler från erkända producenter, speciellt designade för användning på arbetsplatsen. Med ett datorbord från en av de stora onlineleverantörerna får du således en genomtänkt lösning, där funktionalitet, estetik och komfort bildar en förstklassig enhet. Klicka i menyn till vänster och beställ ditt nya datorbord direkt från vår samarbetspartners webbutik; det är enkelt, snabbt och billigt.

Optimala arbetsförhållanden

En god arbetsställning hör till det allra viktigaste när det gäller förebyggande av skador samt ökad effektivitet och arbetsglädje. Med ett professionellt datorbord ger du dina medarbetare bästa tänkbara förutsättningar för att prestera på topp. Ett bra datorbord och en arbetsstol som passar ihop med bordet, gör det möjligt att justera arbetsställningen efter behov och därmed effektivt reducera biverkningarna av stillasittande arbete.

Betygsätt den här artikeln
(783 röster)

Färre sjukdagar

Långa arbetsdagar med stillastående eller stillasittande arbete ökar risken för skador och smärtor i rörelseapparaten. Några av de vanligaste problemen är smärtor i ryggen, axlarna, knäna eller handlederna. Skador orsakade av dåliga arbetsställningar medför stigande sjukfrånvaro och kan på sikt resultera i långvariga sjukdomsperioder. Ett omodernt datorbord som inte tillåter varierade arbetsställningar kan således vara den direkta orsaken till fler sjukdagar på arbetsplatsen.

Långtidsinvestering

Lyckligtvis är det mycket man från företagets sida kan göra för att minska sjukfrånvaron. En god arbetsmiljö med ergonomiska arbetsmöbler som tillåter en sund arbetsställning är ett av de allra mest effektiva vapen som finns mot sjukfrånvaro. En investering i ett bra datorbord och en bra skrivbordsstol är således en långsiktig investering som snabbt kan betala sig i form av lägre sjukfrånvaro och högre arbetseffektivitet.

Det rätta datorbordet

Välj det rätta datorbordet till företaget och få gladare medarbetare. Här i webbutiken kan du välja mellan en lång rad bord som är speciellt utvecklade för användning på arbetsplatsen. Det betyder att borden är tillverkade av solida och hållbara material som tål att användas, och med en ytbehandling som är lätt att rengöra och har god motståndskraft mot repor och slitage. Välj ett klassiskt datorbord tillverkat av fina träslag, eller ett modernt datorbord i iögonfallande design. Vi har bord i många olika storlekar, utformningar och prisklasser – alla av hög kvalitet och till bra priser.

Stort utbud

Många av de stora aktörerna erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa kontorsmöbler. Välj mellan arbetsbord i många olika storlekar, designer och prisklasser. Se till exempel våra mötesbord, barbord, verkstadsbänkar, bänkbord för utomhusbruk och vårt fina sortiment av justerbara skrivbord. Behöver du ett nytt datorbord eller ett annat arbetsbord till företaget kan du hitta kvalitetsprodukter här till mycket konkurrenskraftiga priser. Många av våra samarbetspartners levererar fraktfritt oavsett beställningens storlek, och står alltid till tjänst med information och vägledning om du vänder dig till kundtjänst via live chat.