18.png

Bänkbord

Praktisk allt-i-ett lösning

Med ett bänkbord får du en praktisk allt-i-ett möbel med både bord och sittplatser. Denna lösning är elegant och praktisk på samma gång, och så minskar den risken för stöld, och stolar som blåser omkull vid hård vind. Ett bänkbord kan användas på alla ytor utomhus, oavsett om det gäller underlag av gräs, grus eller asfalt. Klicka på menyn till vänster och se vårt stora utbud av vackra, robusta bänkbord till arbetsplatsen. Alla produkter kan beställas direkt här på sidan, och skickas fraktfritt, snabbt och säkert.

Frisk luft till hjärnan

Gör dina medarbetare glada med ett nytt, fint bänkbord till företaget. Med ett bänkbord på gården, i trädgården eller på takterassen har medarbetarna möjlighet att ta en paus i det fria. Frisk luft ger ny energi till hjärnan, och en frukostrast under bar himmel främjar social samvaro mellan företagets olika avdelningar, vilket skapar större sammanhållning och ökar chansen till nya, givande relationer mellan yrkesgrupperna.

Betygsätt den här artikeln
(807 röster)

För en bättre arbetsmiljö

Även till fredagsbaren, sommarfesten och mer informella möten är ett bänkbord en investering som kommer att väcka förtjusning hos både medarbetare och samarbetspartners. Tack vare de stilrena designerna och de robusta materialen kommer ett bänkbord att skapa trivsel, stil och personlighet på arbetsplatsen. Välj mellan många fina modeller i klassisk eller modern stil.

Hög kvalitet och lång livstid

Många av de stora onlineaktörerna inom kontorsmöbelbranschen erbjuder bänkbord till lockande priser. Vi marknadsför uteslutande moderna och kvalitetsriktiga produkter med känsla för detaljer, och där materialet säkrar en lång livstid även om möblerna står ute året runt. För att förlänga livstiden på ditt nya bänkbord bör det behandlas med hänsyn till träsorten. Med korrekt och regelmässigt underhåll kan du öka möbelns motståndskraft mot väder och vind och därmed se till att det förblir fint och komfortabelt i många år framöver.

Bänkbord online

Köp ditt nya bänkbord online och spara både tid och pengar. Välj en totalleverantör av möbler och inventarier till arbetslivet, som är stolt över att kunna presentera sitt fina och välsorterade utbud av bänkbord till arbetsplatsen. Klicka på de enskilda produkterna för att komma till den enskilda leverantören, och deras fördjupade produktspecifikationer och priser. Alla produkter kan enkelt och säkert beställas direkt från leverantören där man i många fall skickar fraktfritt oavsett beställningens storlek.

Arbetsmöbler från A till Z

Köp av kontörsmöbler online är din genväg till förstklassiga inredningslösningar till arbetsplatsen. Vi erbjuder allt från kontorsmöbler och verkstadsinventarier till stilrena konferensmöbler och hygienisk avfallssortering. Till utomhusinredningen hittar du bänkbord av fina, solida träsorter, som är motståndskraftiga mot väder och vind, och som ger hög sittkomfort.

Professionell rådgivning

Tvekar du när det gäller vilket bänkbord du bör välja är du alltid varmt välkommer att kontakta oss för personlig vägledning och mer information om våra produkter. Vi har erfarenhet av inredning av alla slags arbetsplatser, stora som små, och vi har helt säkert också den rätta lösningen för er. Kontakta oss redan idag och välkomna sommaren med ett fint och komfortabelt bänkbord av hög kvalitet.