20.png

Broschyrstativ

Professionellt broschyrstativ

Ett broschyrstativ presenterar ditt budskap på ett käckt och effektivt sätt. Optimera kommunikationen med både existerande och potentiella kunder genom att ställa upp ett broschyrstativ med företagets flyers, kataloger, vykort och reklambroschyrer. Här kan du hitta ditt broschyrstativ online och spara en hel del pengar på en kvalitetsprodukt, som med stor sannolikhet kommer att betala sig i form av ökad uppmärksamhet för företagets produktet och tjänster. Klicka i menyn till vänster och beställ ett broschyrstativ till ett bra pris hos en av våra totalleverantörer av möbler och inventarier till företaget.

Inbjudande presentation

En bunt broschyrer på ett bord eller i en korg gör inte ditt budskap rättvisa. Ska intressenter få full överblick över företagets kommunikation är det viktigt att den blir presenterad på ett inbjudande sätt. Till detta ändamål är broschyrstativ en både elegant, effektfull och prisvänlig lösning. Ett broschyrstativ kan flyttas runt efter behov och placeras precis där målgruppen färdas. Presentera dina budskap på bästa möjliga sätt med ett professionellt broschyrstativ.

Betygsätt den här artikeln
(732 röster)

Effektiv kommunikation och marknadsföring

Effektiv kommunikation är a och o när det gäller att skaffa nya kunder och samarbetspartners. En fin och dyr broschyr är värdelös om ingen får syn på den. Ett broschyrstativ är därför inte en onödvändig lyx, utan ett effektivt redskap för marknadsföring och kommunikation. Ställ ditt broschyrstativ där du är säker på att det blir sett och gläd dig åt hur många som börjar ta med en broschyr hem.

Kontorsmöbler online

Här hittar du ett stort utbud av fina och stilrena inredningslösningar till företaget. Våra samarbetspartners levererar både till kontor, offentliga företag, butiker, verkstäder och lager. Kort sagt alla arbetsplatser där säkerhet, effektivitet, komfort och estetik ska nå upp till en högre nivå. Alla våra produkter är av god kvalitet och kan beställas direkt här på sidan, snabbt och enkelt. Klicka på menyn till vänster och hitta ett broschyrstativ som matchar dina önskemål och förväntningar. Du hittar många olika storlekar och designer, så att du kan välja precis den lösning som uppfyller era aktuella behov.

Användningsmöjligheter

Ett broschyrstativ är inte en statisk möbel, utan ett flexibelt och allsidigt redskap som kan anpassas efter företagets aktiviteter och mål. Ta ert broschyrstativ med på mässor och utställningar och skapa uppmärksamhet kring era produkter på ett sofistikerat och effektivt sätt. Ett broschyrstativ kan även placeras i möteslokaler, dit det kommer potentiella kunder och samarbetspartners. Ni kan också ställa ett broschyrstativ i väntrummet, där besökande har tid att läsa, eller vid ingången där många människor passerar. Det finns med andra ord massor av användningsmöjligheter och ni får ett utmärkt, allsidigt kommunikationsredskap samt billig marknadsföring i en möbel.

Utbud

Välj ditt nya broschyrstativ från en välsorterad produktkatalog med förstklassiga varor. Oavsett om du föredrar ett broschyrstativ med väggmontering eller ett broschyrstativ som placeras på golvet så hittar du flera olika designer med varierande hyllantal och presentationsmöjligheter. Klicka på de enskilda produkterna för fler detaljer eller kontakta oss för personlig service.