7.png

Soptunna / soptunna på hjul

Soptunna till arbetsplatsen

Skapa god hygien och enkel avfallshantering med en praktisk soptunna på hjul. Internet är din nya totalleverantör av kontorsmöbler och produkter designade för användning på arbetsplatsen. I vårt omfattande sortiment hittar du ett stort urval av avfallsbehållare och papperskorgar i olika designer och storlekar, däribland den populära soptunnan på hjul, som med sin enkla och användarvänliga design är lämplig för företag och matsalar i alla storlekar.

Stort urval

Köp din nya soptunna på nätet och välj mellan kvalitetsprodukter i många olika designer, storlekar, utformningar och prisklasser. Vi marknadsför enbart bra produkter från erkända producenter, som är kända för sina genomtänkta designer och innovativa lösningar. Få en soptunna med eller utan hjul och i material som du väljer själv, till exempel en robust och galvaniserad soptunna som är lätt att rengöra. Våra tunnor passar till säckar i många olika storlekar, exempelvis de populära säckarna på 80 eller 100 liter.

Betygsätt den här artikeln
(788 röster)

Soptunna på hjul

För en praktisk och användarvänlig lösning rekommenderar vi våra mobila soptunnor på hjul. En soptunna på hjul är en både prisvänlig och flexibel lösning som arbetsplatsen kan ha glädje av långt in i framtiden. Den är lätt att flytta omkring, och sopsäcken kan snabbt och enkelt bytas ut vid behov. Tack vare det robusta materialet och den genomtänkta designen kan soptunnan hålla i många år och oproblematiskt flyttas i händelse av ny inredning eller flytt av verksamheten. En med andra ord särdeles flexibel och billig lösning som passar alla.

Till matsalen, personalrummet eller kontoret

Internet erbjuder en lång rad produkter för avfallshantering och källsortering, exempelvis våra populära soptunnor på hjul som är lämpliga för alla verksamheter, oavsett om det handlar om kontor, butik eller verkstad. Den smarta soptunnan levereras med två eller fyra hjul för optimal mobilitet. Tunnan är bra och stabil och rymmer stora mängder avfall. Använd vår soptunna i matsalen, i personalrummet, på kontoret eller vart som helst där du vill ha en enkel och praktisk lösning.

Produkter till avfallshantering

Hos de professionella onlineleverantörerna av kontorsmöbler, kontorsinventarier och kontorsartiklar hittar du allt som ska användas på kontoret och i arbetsplatsen hushåll, kök eller matsal. Utöver våra praktiska soptunnor på hjul hittar du ett stort utbud av soptunnor i olika designer samt praktiska produkter till avfallssortering. Du kan även köpa papperskorgar, pedalhinkar samt praktiska produkter till källsortering. Kort sagt allt som behövs för att säkerställa en god hygien och ansvarsfull avfallssortering på arbetsplatsen.

Kontorsmöbler online

Köp kontorsmöbler online och spara både tid och pengar. Hos denna välsorterade leverantör av kontorsmöbler kan du enkelt söka bland ett enormt utbud av vackra och funktionella kontorsmöbler och kontorsprodukter av hög kvalitet. När du handlar hos oss får du alltid fri frakt och god kundservice. Dessutom erbjuder vi livechat, där du kan få hjälp här och nu direkt från din egen dator. Klicka i menyn till vänster och välj den produktgrupp du söker. Både våra soptunnor på hjul och våra soptunnor utan hjul hittar du under källsortering.