Whiteboardtavlor hjälper dig att leverera ditt budskap på ett fångande och visuellt sätt. Piffa upp möteslokalen eller konferensrummet med nya professionella whiteboardtavlor och gläd dig åt att kunna hålla inspirerande möten, där du kan presentera dina upplägg på bästa möjliga sätt. Här hittar du ett stort utbud av kontorsmöbler och konferensmöbler i hög kvalitet. Vi tillhandahåller uteslutande produkter från erkända producenter och kan erbjuda starka, konkurrenskraftiga priser på de bästa varorna till arbetsplatsen. Beställ din nya whiteboardtavla med tillhörande whiteboardstativ hos oss och få god kvalitet till låga priser.

Effektivisera arbetet och skapa överblick på företaget. Med en verktygstavla kan både stora och små arbetsredskap lyftas upp och systematiseras, så att det alltid är enkelt att få tag i precis den sak som skall användas. Tack vare de många krokarna, hållarna och andra smarta upphängningslösningar, är det möjligt att organisera verktygen efter individuella behov. Det är till och med möjligt att byta ut eller flytta hängarna, så att företagets verktygstavla löpande kan justeras, till exempel om ni köper nya verktyg eller får nya arbetsuppgifter.

Slipp röran i verkstaden med ett praktiskt och rymligt verktygsskåp. Med ett verktygsskåp är det enkelt att sortera företagets många småsaker, redskap och verktyg på ett praktiskt och överskådligt sätt. Därmed är det lätt att hitta exakt det som behövs. Vi har ett stort utbud av robusta verktygsskåp, som är speciellt utvecklade för att användas på arbetsplatsen. Välj mellan många olika modeller, färger, designer och prisklasser och få precis det verktygsskåp som bäst passar ert behov och budget.

Behöver du ett robust och rymligt verkstadsskåp till företaget? Kika då här! Vi är specialister på inredningslösningar och inventarier till yrkeslivet, och vi har helt säkert ett verkstadsskåp som du kan använda. Klicka på produkten här på sidan och du kommer då till webbutiken där du hittar ett stort utbud av kvalitetsskåp från de främsta producenterna, som kan förena säkerhet, funktionalitet och användarvänlighet i en och samma produkt. Därmed får du en genomtänkt lösning som företaget kan ha glädje av i många år framöver.

Ett värdeskåp ger effektiv förvaring av värdeföremål, och är det mest effektiva hjälpmedlet mot stöld av lös egendom. Skydda företaget mot oersättliga förluster med ett professionellt värdeskåp. Vi har ett stort utbud av kvalitetsskåp till attraktiva priser, som kan beställas direkt från våra samarbetspartners hemsida. Alla produkter har en hög grad av säkerhet och är lämpliga för användning i företaget. Vänta inte tills skadan är skedd, utan beställ ett robust och säkerhetsgodkänt värdeskåp redan idag.

Inredning av arbetsplatsen handlar inte bara om att skapa en funktionell och inbjudande innemiljö, utan också om att skapa väl fungerande ramar utomhus. Här hittar du ett stort urval av utemöbler i hög kvalitet. Vi erbjuder allt från komfortabla bänkbord, cykelställ, askkoppar, papperskorgar, dörrmattor och diverse utrustning för snöröjning. Med vårt sortiment är du väl försedd när företagets utomhusmiljö ska inredas eller renoveras. Alla utemöbler kan beställas direkt här på sidan och skickas fraktfritt.

Saknar företaget en bra och robust säckvagn? Då har du kommit till det rätta stället. Vi är totalleverantör av inventarier och arbetsutrustning för arbetslivet och kan erbjuda en professionell säckvagn online till ett bra pris. Klicka på en produkt här och du hamnar i webbutiken där du kan välja ur ett stort utbud och lätt och snabbt beställa er säckvagn online. Här får du alltid bra priser, och god kundservice. Beställ er nya säckvagn redan idag eller kontakta vår leverantör för att höra mera om vad vi kan erbjuda.

Stålskåp ger en praktisk, säker och prisvänlig förvaring, som är lämplig för företag, såsom lager, verkstäder, depårum och arkiv. Ett stålskåp är också lämpligt för förvaring av personliga ägodelar, på exempelvis skolor, sjukhus, i butiker, idrottshallar och kontor. Använd era stålskåp till verktyg, pärmar och kontorsartiklar, eller som ett prisvänligt alternativ till traditionella garderober. Här hittar ni ett stort urval av stålskåp online. Alla produkter är speciellt utvecklade för användning på arbetsplatser, vilket är er garanti för en kvalitetsprodukt av högsta standard.

Förebygg arbetsskador och reducera effektivt biverkningarna av enformigt arbete med en stötdämpande matta. En stötdämpande matta är ett fantastiskt arbetsredskap för alla verksamheter, butiker, verkstäder, sjukhus, skolor och kontor, där det finns behov av avlastning för muskler och leder under stående och gående arbete. Du kan också, med fördel, investera i en stötdämpande matta för placering i entréer, showrooms, mässor, hallar, vestibuler, öppna kontorsmiljöer och lobbyer. Kort sagt alla ställen där det är hög aktivitetsnivå och därmed behov av extra hänsyn till komforten.